Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: offshore

Gyurcsány meztelen igazsága: Révész Máriusz vérző feje

Gyurcsány meztelen igazsága: Révész Máriusz vérző feje

Érdekes történet Ráczné Földi Judité, a DK elnökségi tagjáé. Bemutatja, hogy a hatalom megszerzése érdekében a gyurcsányisták még a hazugság intézményesítését is vállalják, hogy az általuk a székesfehérvári körzetben esélyesnek tartott képviselőjelöltjüket ne lőhesse ki a versenyből Tóth Bertalan és Karácsony Gergely.

Baloldali milliárdosok: megérte Gyurcsány pénzügyminiszterének lenni

Baloldali milliárdosok: megérte Gyurcsány pénzügyminiszterének lenni

Visszatérő motívum a baloldalon, hogy bizonyos jobboldali üzletemberek pénztárcájában kutakodnak. A magát függetlennek és objektívnek mondó sajtó azonban valahogy mindig elfelejt beszámolni saját milliárdosaik ügyeiről. A 888.hu megteszi most helyettük. A Gyurcsány-kormány pénzügyminisztere, Veres János többször is hírbe hozta magát 2010 előtt, volt, hogy offshore-lovagként tündökölt, de a Gyurcsány-érában több botránnyal kapcsolatban is felmerült a neve.

Igazi offshore-specialista „Trükkös Zotyó”, a baloldali médiavezér

Igazi offshore-specialista „Trükkös Zotyó”, a baloldali médiavezér

Offshore cégek mögé rejtette milliárdokat érő villáját Varga Zoltán, a Centrál Média tulajdonosa – számolt be róla a Ripost.

Vörös báró a parlamentben: felesége okozta Boldvai László bukását

Vörös báró a parlamentben: felesége okozta Boldvai László bukását

Az egykori MSZP-s politikus, Boldvai László nem aprózta el, karrierje tele volt sötét ügyekkel. A KISZ-titkárként kezdő szocialista országgyűlési képviselő már a kilencvenes években belekeveredett egy százmilliós ügybe, először elítélték, később viszont felmentették. A politikus bukását azonban felesége hozta el, aki nyakig benne volt az offshore bizniszben.

Mit csinálnak ezek Budapesten?

A budapesti városnézõ buszpiac egyik szereplõjének gyanús hátterérõl ír a zoom.hu pénteki cikke. Ebben az áll, hogy a Big Bus nevû multinacionális cég háttere homályos, ráadásul az adófizetés sem az erõsségük.

Soros nem filantróp, sokkal inkább egy adóelkerülõ

Soros György a 2018-as magyar választást befolyásolni szándékozó tervei finanszírozásának biztosítása mellett azért utalt át 18 milliárd dollárt a saját magánalapítványa, a Nyílt Társdalom Alapítványok számlájára, hogy az általa kezelt offshore alap a befizetéssel elkerülje az idén év végén esedékes adófizetést is. A Bloomberg szerint Soros Quantum Fund elnevezésû offshore befektetési alap sikerét nem kis részben az adóelkerülés biztosíthatta.

Botka haverjai offshore céget is alapíthattak

Újabb és újabb információk derülnek ki a Szeviép-botrányról.

Megvásárolta a Panama-iratokat a dán adóhatóság

A dán kormány megvette az összes Dániával kapcsolatos Panama-iratot, és azt tervezik, hogy ezek segítségével csapnak le az adóelkerülõ állampolgárokra.

Folytatódik az adócsaló francia költségvetési miniszter pere

Újabb felvonáshoz érkezett hétfõn Jérome Cahuzac, az adócsalás elleni küzdelemért felelõs volt francia költségvetési miniszter pere, amelyben a volt kormánytagot korábbi svájci és szingapúri bankszámlái miatt adócsalással vádolják.

Vissza az oldal tetejére