Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: olaszországi választások

Nyílt beismerés: ha az olaszok nem jól választanak, a Bizottságnak „megvannak az eszközei”

Vagyis ha most vasárnap a jobboldali pártszövetséget bízzák meg az olasz emberek a kormányalakítással, akkor a Bizottság pusztán a kabinet politikai színezete miatt helyezhet kilátásba nyomásgyakorlást – ahogy teszi ezt hazánk kapcsán évek óta.

Feje tetejére állt a politikai helyzet Olaszországban

Bár kétség sincs afelõl, hogy Itáliában a bevándorlásellenes pártok kapták a legtöbb szavazatot a márciusi parlamenti választásokon, a kormány mégsem tud felállni.

A migránssimogatás Olaszországban is a kukába kerül

A legfrissebb közvélemény-kutatások szerint a bevándorlásellenes Északi Liga (Lega Nord) megelõzte a migránssimogató, balközép Demokrata Pártot (PD).

Salvini: Olaszország nem válhat menekülttáborrá

Olaszország a kormányváltás nyomán is az EU tagja marad, de irányváltásra van szükség egyebek között az európai migrációs politikában, mivel Itália nem válhat menekülttáborrá - mondta Matteo Salvini, az Északi Liga vezetõje szerdán, Rómában.

Berlusconi a jobbközépnek követeli a kormányalakítás jogát

A 81 éves Silvio Berlusconi az általa vezetett jobbközép pártszövetségnek (Forza Italia, Fratelli d'Italia, Lega Nord) követeli a kormányalakítás jogát a vasárnapi olasz parlamenti választások eredményének tükrében.

Vissza az oldal tetejére