Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: önkormányzatok

Jövőre több támogatást kapnak az önkormányzatok

Jövőre 95 milliárd forinttal nő az önkormányzatok támogatása – mondta Varga Mihály pénzügyminiszter kedden Budapesten, miután előadást tartott a Megyei Jogú Városok Szövetségének (MJVSZ) közgyűlésén.

A szög, a zsák, Gyurcsány és a sunyiság

A szög, a zsák, Gyurcsány és a sunyiság

Nincs nap, hogy a gyurcsányista politika le ne bukna valamin. Ne derülne ki róla, hogy miközben teliszájjal mondja magáról az oltáspártiságot, aközben sportot űz abból az ügyességi játékból, hogyan lehet az védekezés botját észrevétlenül a küllők közé csúsztatni.

Indokolatlanul szórja a pénzt az I. kerületi önkormányzat

Budapest I. kerületének ellenzéki vezetése folyamatosan pénzhiányra hivatkozik, miközben indokolatlanul szórja el az önkormányzat pénzét – erről a Fidesz frakcióvezető-helyettese beszélt videónyilatkozatában szombaton.

Szerbiai választás: a tét megtartani a magyar vezetésű önkormányzatokat

Magyar szempontból a szerbiai választás egyik legfontosabb tétje megtartani a magyar vezetésű önkormányzatokat – mondta Ördögh Tibor, a Nemzeti Közszolgálati Egyetem (NKE) adjunktusa az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.

Idén nyáron sem maradnak meleg étel nélkül a rászoruló gyerekek

Idén nyáron sem maradnak meleg étel nélkül a rászoruló gyerekek

A leghosszabb iskolai szünetben is napi egyszeri meleg ételt kaphatnak a hátrányos helyzetű családban élő gyermekek.

Már feszegetik a svéd kormány felelősségét a járvány okozta károk ügyében

Már feszegetik a svéd kormány felelősségét a járvány okozta károk ügyében

A nemzetközi közvélemény egyik fele szerint a svédországi „nulla védekezés” a világ legnagyobb ostobasága, a másik oldal szerint Svédország így védte meg a gazdaságát. A jelek szerint azonban utóbbi sem igaz: az ellenzéki Svéd Demokraták szerint a központi védekezés negligálása katasztrofális anyagi helyzetbe kergette a svéd önkormányzatokat, és szerintük ezért a miniszterelnöknek felelnie kell.

Bővül a családtámogatási rendszer

A családtámogatási rendszer bővülése és újabb gazdaságvédelmi program várható az Országgyűlés őszi ülésszakában – jelentette ki Kósa Lajos a Kossuth rádió Vasárnapi újság című műsorában.

Több pénzt kérnek a német önkormányzatok a migránsok ellátására

Több pénzt kérnek a német önkormányzatok a migránsok ellátására

Az önkormányzatok még több pénzt szeretnének kapni az észak-rajna-vesztfáliai kormánytól a migránsok ellátására, mivel szerintük szinte semmire sem elég az az összeg, amit kapnak.

Vissza az oldal tetejére