Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: open society foundation

Kovács Zoltán: Már Soros katonái is ugyanazt mondják, mint mi

Ismeretlen e-mail címről egy szokatlanul terjedelmes, komoly hírértékkel bíró dokumentumhalmaz jutott el a Magyar Nemzet szerkesztőségéhez.

Soros alapítványának elnöke lehet a Biden-kormány minisztere

Soros alapítványának elnöke lehet a Biden-kormány minisztere

Nem ő lenne az első ember Joe Biden mellett, aki Soros Györgyhöz köthető...

RT: Soros Györgyhöz köthető szervezetek próbálják elérni, hogy a YouTube letiltsa a „nem megfelelő ideológiájú” videókat

RT: Soros Györgyhöz köthető szervezetek próbálják elérni, hogy a YouTube letiltsa a „nem megfelelő ideológiájú” videókat

Újabb lépés a teljes cenzúra felé: a Soroshoz köthető Avaaz egyesíti az erejét néhány másik szervezettel, hogy közösen kilobbizzák a YouTube-nál, hogy a videómegosztón tiltva legyenek a „nem megfelelő ideológiájú” tartalmak, és büntetve legyenek azok készítői.

Itt a kapcsolat az Európai Néppárt és Soros György között

Egy, az Európai Parlament folyosóján talált dokumentumból bizonyosodhat meg róla mindenki: az Európai Néppárt és a Soros György alapította Nyílt Társadalom Alapítvánnyal kokettál.

Kiderült, hogy Soros pénzeli az antiszemita, Izrael-ellenes bojkottmozgalmat

Az antiszemitizmus ellen az Egyesült Államokban fellépõ Zachor Legal Institute közlése szerint Soros György amerikai milliárdos Nyílt Társadalom Alapítványok nevû hálózata az egyik legfõbb finanszírozója és szervezõje az Izrael és izraeli cégek ellen meghirdetett antiszemita nemzetközi kereskedelmi bojkottmozgalomnak.

Berlin után Brüsszelben lobbizik a Magyarország lejáratásán dolgozó Soros-szervezet

A német fõváros után Brüsszelben kezdett erõs lobbitevékenységbe a Magyarország lejáratásán dolgozó Liberties nevezetû Soros-szervezet, melyet korábban egy izraeli lap buktatott le.

Soros György alapítványa kiáll a nõk arcának elfátyolozása MELLETT

Az iszlámban a nemek közötti jogegyenlõtlenség egyik jelképe lett a burka és a hajat takaró kendõ - legalábbis az európaiak szemében. Megdöbbentõ módon Soros György Nyílt Társadalom Alapítványa megindította harcát amellett, hogy a muszlim nõk a számos európai országban lévõ tiltások ellenére hordhassanak ilyet.

Soros György leghatalmasabb fegyvere: a Nyílt Társadalom Alapítványok

Cikksorozatunkban bemutatjuk Soros György igazi arcát, valamint azt, hogyan operál természetes közegében: a káoszban. A Soros-dosszié második részében a milliárdos leghatásosabb és legkiterjedtebb eszközétõl, a Nyílt Társadalom Alapítványokról (továbbiakban: OSF) lesz szó.

Soros embere uszította a német kormányt Magyarország ellen

A Civil Liberties for Europe (CLE) civil szervezet a Soros alapítványok kitartottja, magyarországi projektjeik el sem indulhattak volna a Nyílt Társadalom Alapítvány támogatása nélkül. A szervezet a német külügyminisztériumnál lobbizott azért, hogy Németország avatkozzon be a Soros-szervezetek megregulázása miatt.

Vissza az oldal tetejére