Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: open society foundations

Közzétette a Soros-alapítvány, hogy pontosan mennyi pénzt adott Karácsonyéknak

Közzétette a Soros-alapítvány, hogy pontosan mennyi pénzt adott Karácsonyéknak

Karácsony Gergely főpolgármester egymillió eurót emlegetett, azonban ennél lényegesen több pénz érkezett Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns alapítványától.

Brüsszelben bosszúhadjárat indult Magyarország ellen

Bemutatták a magyar jogállamiság helyzetérõl szóló jelentést Brüsszelben, a bizottság tagjai között legalább 30 olyan képviselõ található, akik a Soros-féle Nyílt Társadalom Alapítvány lobbilistáján is szerepelnek.

Soros György újra borsos összeget adott a Brexit elgáncsolására

A milliárdos ismét beleütötte orrát egy ország belügyeibe, és újabb milliós összeget áldozott arra, hogy megakadályozza a Brexitet.

Nocsak: újságírókat listáztak Sorosék

Ettõl a listától valószínûleg egyetlen Soros-kitartott sem fog elhatárolódni.

Hazudott Soros európai helytartója

Soros György alapítványának európai igazgatója nemrég azt állította, hogy a kormány nem lépett a hazai közbeszerzések miatt indult OLAF-vizsgálatok ügyében. A valóság ezzel szemben az, hogy 2010 óta egy jelentés és 30 ajánlás érkezett, és mindegyik esetben eljárás indult.

Beismerte: Vona Gábor szövetséget kötne a Soros-féle LMP-vel

Vona Gábor nem mindennapi beismerõ nyilatkozatot tett: elmondása szerint a Jobbik és az LMP partnerként, sõt bizonyos ügyek mentén szövetségesként tekint egymásra. Azt azonban elfelejtette Vona Gábor, hogy a DC Leaks által korábban kiszivárgott dokumentumok között elõkerült Meszerics Tamás, az LMP EP-képviselõjének a neve is, mint a Soros György által létrehozott Open Society egyik megbízható partnere.

Vissza az oldal tetejére