Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: para

Bombát találhattak a Széchenyi fürdõ mellett

A Magyar Honvédség tûzszerész ezredének kommunikációs tisztje szerint tüzérségi eszközöket találtak Budapesten, a Széchenyi Gyógyfürdõ és Uszoda szomszédságában szombat délelõtt.

Reggel 7:59

Ez lesz ma.

Nácizmust kiáltott a DK a "munka, család, haza" hármasa miatt

Gyurcsány szélsõbaloldali szektája ismét felpattant a hülyerollerre.

Velence határában jár már a migránskonvoj

Az olasz rendõröknek kellett megállítaniuk azt a több mint százfõs, migránsokból álló sort, akik napok óta az egyik észak-olaszországi táborból Velence városa felé menetelnek méltóbb életkörülményeket követelve.

Stephen Hawking: 600 évünk maradt a Földön

A világhírû fizikus szerint már csak 600 éve maradt az emberiségnek.

A menedékkérelmek hatvan százaléka végezte tavaly a kukában

Az olasz Corriere della Sera napilap szombati számában azt írta, hogy a mediterrán országban tavaly benyújtott menedékkérelmek hatvan százalékát elutasították, mivel nem menekültek, hanem gazdasági bevándorlók nyújtották be, akik azóta is Olaszországban vannak.

Egy hülye százat csinál: román politikusok a MOL bojkottjára szólítanak fel

Egy egész ország röhög a Traian Basescu-féle PMP vezetõ politikusán, Eugen Tomacon, aki a Facebook-oldalára írta ki, hogy mennyire megdöbbent tankolás közben, hiszen egy humoros poszterrõl azt hitte, hogy az nem más, mint egy Románia feldarabolását elõkészítõ terv.

Megrengett a föld Észak-Koreában: újabb rakétatesztet hajthattak végre

Szerda reggel két földrengés is megrázta Észak-Koreát. A szakértõk szerint nem biztos, hogy szeizmikus tevékenységrõl van szó, sokkal inkább egy újabb rakétatesztrõl.

Nagyon nagy baj lenne, ha Magyarországra is átterjedne a sertéspestis

Jelentõs károkat okozhat az afrikai sertéspestis, ha a régió már fertõzött államaiból bekerül Magyarországra; az ország még mentes ettõl a betegségtõl - hívta fel a figyelmet a Földmûvelésügyi Minisztérium élelmiszerlánc-felügyeletért felelõs helyettes államtitkára pénteken.

A csillagászok nem vettek észre egy aszteroidát, ami akár katasztrófát is okozhatott volna

A múlt héten viszonylag közel haladt el egy aszteroida a Föld mellett. Az égitestet csak három nappal az elhaladása után sikerült észlelni, ez pedig jól jelzi, milyen veszélyeket jelenthetnek világunkra a felénk száguldó kisbolygók - írja az IFL Science tudományos portál.

Vissza az oldal tetejére