Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: pártfinanszírozás

Bajban vannak az európai liberálisok

Tovább dagad a pártfinanszírozási botrány Brüsszelben, a bevándorláspárti liberálisok még most sem tudnak elszámolni a multiktól kapott támogatásokkal.

Az SZDSZ sorsára juthat a Jobbik

Ifj. Lomnici Zoltán, a Századvég Alapítvány jogi szakértõje arról beszélt a híradónak, hogy az antiszemita Jobbikot nem menti meg egy eseteleges büntetõeljárástól, ha a párt módosít az alapszabályán.

Követhetetlen, mire költötte a Jobbik a kampánypénzeket

Új kampánybeszámolóval rukkolt elõ a Jobbik, ami egyértelmûvé teszi, hogy az eredeti dokumentumban szereplõ összegek nem stimmeltek, ráadásul miközben a párt folyton azt bizonygatta, hogy beszámolójával minden rendben, a módosított verziót mégis aláírta a párt elnöke, Sneider Tamás - írta a Magyar Idõk csütörtöki számában.

Ismét gyanúsan gyarapszik az Együtt pártkasszája

Honnan dõl a lé Juhász Péterék számláira? - tehetjük fel jogosan a kérdést, hiszen ismét azt látjuk, hogy a társadalmi támogatottsággal egyáltalán nem rendelkezõ Együtt politikusainak számláira elképesztõ mértékben érkeznek pénzösszegek.

Juhász Péter a családja jövõjével hazardírozott és vesztett

Juhász Péter nagyjából minden hibát elkövetett a kampányban, amit csak lehet.

Simicska húszmilliós Audival kenyerezte le Vonát

A Ripost cikke szerint a milliárdos oligarcha egy luxus Audival is lekenyerezte a Jobbik elnökét, Vona Gábort.

Czeglédy Csaba elõzetes letartóztatásának meghosszabbítását indítványozta az ügyészség

A Csongrád Megyei Fõügyészség indítványozta Czeglédy Csaba elõzetes letartóztatásának három hónappal történõ meghosszabbítását - tájékoztatta Szanka Ferenc szóvivõ szerdán az MTI-t.

Este 7:59

Az este legfontosabb hírei a 888-on!

Czeglédynek köszönhette Gyurcsány, hogy kormányfõ lett

Interjút készített a PestiSrácok.hu Zuschlag Jánossal. Ebbõl kiderül, Czeglédy Csaba a kilencvenes évek óta tudatosan építette politikai karrierjét és azt az iskolaszövetkezet hálózatot, amelynek köszönhetõen már 2002-re nélkülözhetetlenné vált a baloldalon. 2010-ig sorra nyerte a munkákat az állami cégektõl, közben a diákokkal minden választás idején kampánymunkát végeztetett. A "fülkeforradalom" után azonban elzárultak a pénzcsapok. A hálózat leleplezésével a nyomozók pedig a kampánypénz-köldökzsinórt is elvágták, így már érthetõ, hogy a baloldali politikusok - köztük Gyurcsány Ferenc és Kunhalmi Ágnes - miért védik annyira a "pénztáros" Czeglédyt.

Az Együtt is tiltott vagyoni hozzájárulást fogadott el

Az Együtt tiltott vagyoni hozzájárulást fogadott el - közölte az Állami Számvevõszék szerdán közleményben az MTI-vel. Az Együtt tiltakozik a döntés ellen.

Vissza az oldal tetejére