Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: pestisrácok

Emlékezetes pillanatokat adott nekünk a Pesti TV!

Emlékezetes pillanatokat adott nekünk a Pesti TV!

Hétfőn jött a hír, hogy megszűnik a Pesti TV és azóta az is kiderült, hogy a PestiSrácok.hu működése is veszélybe kerülhet. A stáb május 21-én, szombaton budai Gesztenyéskertben szerette volna ünnepelni PestiSrácok.hu tízéves születésnapját, az új híreknek megfelelően a Pesti TV búcsúbulija is lesz az esemény. A tervek szerint a búcsúbulin felidézik a TV fennállásának „nagy pillanatait”, élőben jelentkezik majd a Politikai Hobbista, végül pedig koncerttel zárul az este. Az alábbiakban felidézzük a 888.hu szerkesztősége által leginkább kedvelt Pesti TV pillanatokat.

Kubatov: én ezt a harmincadik aranyat akarom!

A Fradi elnöke, Kubatov Gábor a PestiSrácok.hu-nak adott interjút, melyben - többek között - szó esett az elmúlt évek hibáiról, a magyar játékosok mentalitásáról, a bírókról, a szurkolókról, Böde Dánielrõl, no meg arról, miért is kell annyira az a bizonyos harmincadik.

Balliberálisokkal kollaborál a Jobbik

Álságos kifogás, szimpla hazugság, hogy a Jobbik pénzhiányra hivatkozva nem indít saját jelöltet a fõváros V. és VIII. kerületében két idõközi választáson - nyilatkozta a PestiSrácok.hu-nak Gaudi-Nagy Tamás, a párt korábbi parlamenti képviselõje. Szerinte már meg is született a megegyezés arról, hogy Sneider Tamás pártja a volt SZDSZ-es jelöltet fogja támogatni Józsefvárosban.

A Jobbik a Pesti Srácokat, a Magyar Idõket és a Mandinert nem engedi be az eredményváróra

Simicska Lajos házi pártja úgy döntött, hogy a vele szemben kritikus sajtót bojkottálja.

Vona ezzel a nyilatkozatával saját magáról állított ki bizonyítványt

Mint ismert, a Simicska pénzébõl tengõdõ Jobbik második embere, Janiczak Dávid anális szexszel fenyegette meg beosztottját. Emiatt a Híradó stábja kíváncsi volt, hogyan reagál Vona Gábor elnök párttársának botrányos kijelentéseire, amirõl hangfelvétel is készült.

Anális szexszel fenyegetett Vona helyettese

Három újabb botrányos hangfelvétel került a PestiSrácok.hu birtokába, amelyeken hallható, hogy a Simicska pénzébõl tengõdõ Jobbik második embere, Janiczak Dávid ózdi polgármester hogyan is beszél a nõkrõl, mi­kor azt gondolja, senki nem hallja.

Eddig tartott a Botka-féle bojkott

Megállíthatatlannak tûnik a szocialisták lejtmenete. Ezt a legfrissebb kutatás is igazolja. Talán pont ezért úgy döntött a pártvezetés: feloldják a bukott miniszterelnök-jelöltjük által erõltetett média-bojkottot.

Soros miatt döntöttek úgy, hogy kilépnek a Jobbikból

Egyre több jobbikos politikus dönt úgy, hogy nem kér az immár Soros György egyeteme mellett is kiálló pártból.

Bréking: a tüntetõk el akarják foglalni a 888 és a PestiSrácok szerkesztõségét

Értesüléseink szerint a mai, Hõsök terén tartandó tüntetés után a demonstrálók egy része a 888.hu és a PestiSrácok szerkesztõségének elfoglalására készül.

Vissza az oldal tetejére