Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: péterfalvi attila

Péterfalvi Attila: adatvédelmi kérdéseket vet fel az ellenzék SMS-kampánya

Az adatvédelmi hatóság elnöke is kapott névre szóló szöveges üzenetet hivatali mobilszámára a baloldaltól – írja a Mandiner.

Személyes adatok begyűjtése lehet a valódi cél a Gyurcsány-petícióval

Csak általános adatkezelési tájékoztatót tett közzé a kínai vakcina ellen indított online petíciója kapcsán a Demokratikus Koalíció, ehhez a kezdeményezéshez külön kellene ilyen dokumentumot elérhetővé tenni – nyilatkozta Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke a Mandinernek.

Törvénytelenül gyűjtik a nemzeti konzultációs íveket Hadházyék

Törvénytelenül gyűjtik a nemzeti konzultációs íveket Hadházyék

Péterfalvi Attila, az adatvédelmi hatóság vezetője szerint a demokratikus jogállami megoldással megy szembe a baloldal akciója.

Újabb részletek derülhetnek ki a szcientológusokról

Az összes adatvédelmi szabályt megszegte az egyház, így például az elõzetes tájékoztatási kötelezettséget, a tisztességes adatkezelés elvét és a biztonsági követelményeket is.

Tarlóst hallgatásra kérte az OLAF jelentésrõl az adatvédelmi hatóság vezetõje

Péterfalvi Attila, a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság (NAIH) elnöke az adatvédelmi aggályok tisztázásáig hallgatásra kérte az OLAF jelentés tartalmával kapcsolatban Tarlós Istvánt, Budapest fõpolgármesterét.

NAIH: az MNB-alapítványok pénze is közpénz

A Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság elnöke szerint "a napnál is világosabb": a jegybank alapítványainak juttatott pénzek is közvagyonnak számítanak.

Vissza az oldal tetejére