Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: plakáttörvény

Alaposan kifogott a matek a Simicska-médián

Természetesen a "hiteles tájékoztatás" jegyében, nagyot akart durrantani tegnap a 24.hu a jelenlegi jobbikos plakátmizéria kapcsán azzal összefüggésben, hogy vajon a Jobbik, vagy anno a Fidesz plakátolt olcsóbban. Azonban nagyon úgy tûnik, a nagy erõlködésben alaposan kifogott a matek a komplett Simicska-médián.

A Jobbik újabb blöffje, most államfõt buktatnának

Vona Gábor pártelnök közölte, hogy megfosztási eljárást kezdeményez az államfõ ellen a Jobbik, ha Áder János aláírja a plakáttörvényt. Mivel e tekintetben a demokratikus út gyakorlatilag járhatatlan számukra, marad a jól bevált erõszak, az "úgy nyakon b888lak, hogy leszáll a fejed" attitûd. Eközben a Tett és Védelem Alapítvány szerint sikertelen volt a párt cukikampánya, zajlik a "taktikai képmutatás".

Gulyás: az MSZP mára elvesztette párt jellegét

Gulyás Gergely a parlament törvényalkotási bizottságának elnöke hétfõn levélben reagált Mesterházy minõsíthetetlen szavaira, miután a szocialista politikus a péntek esti Egyenes Beszédben a plakáttörvény megszavazása kapcsán azt mondta: Gulyás Gergelyre azt a G betûs fordulatot használnám, amit Simicska vezetett be Orbánra.

A már megszûnt Népszabadság volt újságírója hatalmasat bakizott

Megint hatalmasat villantott a baloldal a szakmaiságból. Ezúttal a mindig jól értesült Csuhaj Ildikó tett tanúságot politikai tudásáról plakáttörvényügyben.

Ennyire egyszerû: az ellenzék a korrupció pártján áll

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetõje szerint a plakáttörvényrõl szóló pénteki parlamenti szavazáson az derült ki, hogy az ellenzék nem hajlandó a pártok feketefinanszírozásának rendszerét felszámolni.

Szigorították a plakáttörvényt

A településkép védelmérõl szóló törvény módosításával szigorította az Országgyûlés a politikai reklámok kihelyezését pénteki rendkívüli ülésén.

Ismét terítékre kerül a pártok átlátható finanszírozásáról szóló törvény

Rendkívüli ülésen tárgyalja az Országgyûlés az egyetlen napirenden levõ jogszabályt: a pártok átlátható kampányfinanszírozásáról szóló javaslatot.

Pénteken kiderül, hogy kik Simicska emberei a parlamentben

Németh Szilárd szerint, aki nemet mond a plakáttörvényre, az a fekete pártfinanszírozásra szavaz.

A szocialistákat kilóra meg lehet venni

Kósa Lajos, a Fidesz frakcióvezetõje szerda reggel a TV2 Mokka címû mûsorában arról beszélt, hogy az ellenzék a plakáttörvény elutasításával a rendszerszintû korrupció pártjára állt. Hozzátette: az ellenzéki pártok - mint például a Jobbik - várják az oligarchák adományait, a szocialisták pedig "kilóra megvehetõk".

Az LMP megmutatta a Jobbiknak, hogyan kell törvényesen plakátot vásárolni

A Jobbik hónapok óta nem mer kiállni a nyilvánosság elé, hogy egy mondatban megválaszolja azt a kérdést, kötöttek-e valójában korrupciógyanús üzletet plakátkampányaik kapcsán az új gazdájukkal, Simicska Lajossal. Eközben új játszótársuk, az LMP egy szempillantás alatt megmutatta a csicskapártnak, hogyan is szoktak pártok tisztességesen, átlátható módon plakáthelyeket vásárolni.

Vissza az oldal tetejére