Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: political capital

A baloldal vezető elemzője az emberekkel fizetettné meg a háború árát

A baloldal vezető elemzője az emberekkel fizetettné meg a háború árát

Krekó Péter, a Political Capital ügyvezető igazgatója az ukrajnai háború folytatása mellett állt ki egy konferencián, ahol az európai emberek megélhetésének védelmével szemben a szankciók kiterjesztését és a fegyverszállítmányok növelését nevezte kívánatosnak. A Soros-hálózat által támogatott kutatóintézet vezetőjének neve ismert lehet: Krekó korábban az oltásellenes kampányról a magyar ellenzék számára hasznos fegyverként beszélt.

Krekó Péter előre szólt: az ellenzéknek az éri meg, ha elnyújtja a járványkezelést

Krekó Péter előre szólt: az ellenzéknek az éri meg, ha elnyújtja a járványkezelést

Krekó Péter, a baloldal egyik vezető elemzője már decemberben megmondta, hogy az ellenzéknek mindent meg kell tennie, hogy valahogy növelje a járvány áldozatainak számát, ha le akarja váltani a kormányt. A prófécia kezd valósággá válni.

Petíció: A baloldal határolódjon el a koronavírus-fertőzöttek haláláért szurkoló Krekó Pétertől

Petíció: A baloldal határolódjon el a koronavírus-fertőzöttek haláláért szurkoló Krekó Pétertől

A Political Capital baloldali stratégája szerint a baloldalnak oltásellenes kampányba kellene kezdenie, mert minél többen halnak meg a járványban, Orbánnak annál rosszabb. Bayer Zsolt petíciót indított.

Újbuda alpolgármestere szerint Afganisztán demokratikusabb hazánknál

Újbuda alpolgármestere szerint Afganisztán demokratikusabb hazánknál

A XI. kerület négy (!) alpolgármesterének egyike az az Orosz Anna, aki szerint a háború sújtotta ázsiai ország demokratikusabb, mint Magyarország. Vajon őt a kerületbe bejelentett tálibok szavazták meg tavaly képviselőnek, vagy valami mégsem stimmel az általa írt jelentéssel?

Kockázatosnak ítélték a sorosista Political Capitalt

Szegedi Tudományegyetem központi jogi és gazdasági minõségbiztosítási rendszere kockázatosnak ítélte az egyetem Political Capital Kft.-vel kötött együttmûködési keretmegállapodását. Az egyetem fõigazgatója közölte, hogy a vizsgálatot követõen nem kívánják fenntartani a szerzõdést - írja a Figyelõ.

A Political Capital szakértõje szerint Gyurcsányéknak össze kell fogniuk a Jobbikkal

A baloldali kormányok idején a 192 millió forinttal kitömött Political Capital az Alkotmányvédelmi Hivatal oldalán fellelhetõ dokumentumok szerint szélsõjobboldali, radikális szervezetek megfigyelésére kapott támogatást. Az elemzõk mára már oda jutottak, hogy a baloldal és a szélsõjobb összefogását hirdetik.

Rettegnek a magyarországi Soros-szervezetek

Telesírták a brit The Guardian hasábjait a magyarországi Soros-pénzekbõl élõ szervezetek.

A szoci titkosszolgálat pénzelte a Political Capitalt

Korábban a Political Capital tagadta azokat a sajtóhíreket, amelyek szerint a Gyurcsány-kormány idejében a Nemzetbiztonsági Hivatal az Egymásért Egy-Másért Alapítvány segítségével lépett kapcsolatba a baloldali elemzõcéggel és kapott egy összegben - hivatalosan a radikális szervezetek internetes tevékenységének figyelésére - 23 millió forintot. Mostanra bebizonyosodott, hogy hazudtak.

Havi másfél millió, látszatmunkáért

Havi másfél millió forintot fizet "kommunikációs tanácsadásért" a Budapesti Gazdasági Egyetem a Political Capital egyik alapító-tulajdonosának, a Somogyi Zoltán érdekeltségébe tartozó Splendidea Communications Kft-nek - írja a PestiSrácok.hu (PS). A hírportál kiemeli, hogy az anyagok színvonala - enyhe kifejezéssel - hagy némi kívánnivalót maga után.

Vissza az oldal tetejére