Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: politikatörténeti intézet

Végre KO: a Kúria kiütötte a komcsi pofátlanságot

Végre KO: a Kúria kiütötte a komcsi pofátlanságot

A Fővárosi Ítélőtábla 2020. július 14-i ítélete helybenhagyta az elsőfokú bíróság 2019. decemberi döntését, amelynek értelmében az MSZP-hez kötődő Politikatörténeti Intézetnek 30 napon belül el kell hagynia a Kúria egykori épületét, amit köteles átadni a Magyar Államnak. Ezenkívül több mint 2 millió forint perköltséget is meg kell fizetniük.

A vörös terrort védelmezi a szocialista Politikatörténeti Intézet igazgatója

Egry Gábor igazgató szerint teljességgel rendben van, hogy Csunderlik Péter, a Politikatörténeti Intézet történésze idézõjelbe tette a vörös terror elnevezést.

Tovább húzódik a kriptokommunista Politikatörténeti Intézetnek a Kúria épületébõl való kiköltöztetése

Tovább kísért a Parlament épületével szemben a Rákosi Mátyás szellemi örökségét képviselõ Politikatörténeti Intézet. Az történt ugyanis, hogy a Kúria a magyar állam által indított polgári perben hétfõn kihirdetett felülvizsgálati döntésében elrendelte a Politikatörténeti Intézet ingatlanhasználati jogának törlését. A Kúria ugyanakkor elutasította a kereset kiürítésre irányuló részét.

Szanaszét hazudják a vörösterrort a balos történészek

Vörösterror. Ha kell, ha nem: jobbról és balról is ugranak a témára. Most épp a baloldali történetírás ragadta meg az alkalmat, hogy egy történelemhamisítással felérõ mosdatást vigyen véghez Szamuely Tiborék "munkássága" kapcsán. Felkészül a jobboldal.

Még mindig zsarolja Magyarországot a kommunista diktatúra utolsó bûzös lehelete, a Politikatörténeti Intézet

A magyarországi szovjet megszállás és kommunista diktatúra legelkötelezettebb hívei most az utolsó bûzös leheletükkel még milliárdokat akarnak kizsarolni a magyar adófizetõk pénzébõl cserébe azért, hogy a magyar embereket megölõ és megnyomorító rezsimjük emlékét õrzõ áltudományos intézetük végre eltakarodjon a Kossuth térrõl, a Kúria volt épületébõl. Az MSZMP történeti intézete ma is tökéletesen képviseli a pártállam szellemiségét, valamint a vezetõinek az anyagi érdekeit egyaránt.

Vissza az oldal tetejére