Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: polt péter

Fekete-Győr szerint Orbán úgy lop, hogy nem lop

Fekete-Győr szerint Orbán úgy lop, hogy nem lop

Fekete-Győr András, a Momentum parlamenti frakcióvezetője az ATV ma reggeli műsorában elismerte, hogy bizony nem lopja el a kormány se a hazánkba érkező uniós, se az hazai forrásokat, legfeljebb olyan beruházásokra költik, amelyek nekik nem tetszenek.

Politikai leszámolással fenyegetőzik a Momentum elnöke

Politikai leszámolással fenyegetőzik a Momentum elnöke

Fekete-Győr ismét bebizonyította: a baloldali ellenzék egyetlen programpontja az „Orbán, takarodj!”. Újsütetű „főnökével”, Gyurcsánnyal és posztkommunista szövetségeseivel csak egy „minimálprogramot” képesek összerakni, ismerte be a Szabad Európának adott podcastinterjújában, ugyanakkor azt már most tudja, hogyan üldözné egy esetleges – valószínűtlen – kormányváltás esetén politikai ellenfeleit. Igazi européer, ja, nem...

Az ügyészség napján is a járványé a főszerep

A szerdai ügyészség napja tiszteletére kitüntették a legjobb munkát végző ügyészeket.

A Századvég Alapítvány határozottan visszautasítja a jogi szakértője elleni politikai vádakat

A Századvég Alapítvány soha nem titkolta véleményét Soros Györgyről, a külföldről finanszírozott szervezetekről, az NGO-król, a külföldről pénzelt pártokról, vagy éppen politikusokról. Arról, hogy milyen veszélyt jelentenek Magyarország nemzeti szuverenitására.

Erről szavaz hétfőn a parlament

A képviselők ma szavaznak az új alkotmánybíróról és a legfőbb ügyészről.

Koppanhat Demeter Márta: indítványozták képviselői mentelmi jogának felfüggesztését

Demeter Márta országgyűlési képviselői mentelmi jogának felfüggesztését indítványozza Polt Péter legfőbb ügyész – közölte a Legfőbb Ügyészség pénteken.

Többmilliárdos vagyonvesztés érhette a szegedi önkormányzatot

Hûtlen és hanyag kezelés miatt feljelentést tett Polt Péter legfõbb ügyésznél a szegedi Ligetfürdõ Kft. üzletrészének eladása kapcsán Szabó Bálint, a Likvid Kontroll Kft. ügyvezetõ igazgatója.

Polt Péterhez fordul a Fidesz OLAF-ügyben

A Fidesz parlamenti írásbeli kérdésben kér tájékoztatást Polt Péter legfõbb ügyésztõl, hogy hol tart a 4-es metró ügyében indult nyomozás, továbbá van-e már nyoma az ott eltûnt pénzeknek.

A legfõbb ügyész tájékoztathatja a közvéleményt a 4-es metró korrupciós ügyérõl

Kucsák László fideszes országgyûlési képviselõ parlamenti írásbeli kérdésben kéri Polt Péter legfõbb ügyészt, hogy tájékoztassa a közvéleményt a 4-es metró korrupciógyanús beruházásának részleteirõl és következményeirõl.

Vissza az oldal tetejére