Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: propagandista

Toroczkai halálát kívánja Gyurcsány meleg propagandistája

Toroczkai halálát kívánja Gyurcsány meleg propagandistája

Újfent hallatott magáról Gyurcsány Ferenc DK-jának vállaltan meleg propagandistája, Homonnay Gergely, aki azon kesergett, hogy a koronavírus-fertőzéssel karanténba került Mi Hazánk-elnök Toroczkai „sajnos” várhatóan túléli a betegséget, pedig „ha egy mocsok nácival kevesebben vagyunk, attól a világ csak szebb lesz”. Érdekes, hogy ezt az „izét” soha nem tiltja le a Facebook...

Ha eddig nem féltünk, majd most!

Ha eltekintünk a képmutató Soros-féle momentumos kiáltvány nevetséges önellentmondásainak tömkelegétõl, akkor a teljes szerkesztõség nevében kijelenthetem: most beszartunk.

Szolgalelkû ez az Olga

Kálmán Olga éveken át elhitette magáról, hogy õ a nagybetûs FÜGGETLEN, SZAKMAI ÚJSÁGÍRÁS letéteményese. Az tudtuk, hogy az identitászavaros Jobbikot nem zavarja, hogy az ATV-tõl kirúgott, majd Simicska által az utcasarokra állított Olgát - aki korábban már a piros-fehér-zöld színek véletlenszerû felbukkanásától is fasizmust kiáltott - szerepeltesse, de az számunkra is új volt, hogy Simicska mûsorvezetõje meghazudtolta önmagát és beismerte, hogy õ bizony az ellenzéki pártok szálláscsinálója volt éveken át.

Vissza az oldal tetejére