Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: rabbi

Egy izraeli rabbi azt állítja, hogy az oltástól meleg leszel

Egy izraeli rabbi azt állítja, hogy az oltástól meleg leszel

Mindemellett azt is kijelenti, hogy a vírus és a vakcina egy „rosszindulatú globális háttérhatalom” műve, hogy „új világrendet” hozzanak létre.

Bécsben egy nő letépte egy rabbi kipáját, és kiabálva késsel megfenyegette

A hírről az APA osztrák hírügynökség tudósított, a belügyminisztériumra hivatkozva, hozzátéve, hogy nyilvánvalóan antiszemita támadás történt, amit Sebastian Kurz osztrák kancellár elítélt.

A holokauszt óta elõször avattak ortodox rabbikat Berlinben

A nácik még 1938-ban zárták be a zsidó szemináriumot.

Radnóti Zoltán rabbi aggódik a zsidóság 4000 éves múltjáért, de a Jobbiknak megbocsátana

Radnóti Zoltán, a Mazsihisz Rabbitestületének elnöke hétrõl hétre elõhúzza a mellényzsebében pihenõ már jól ismert baloldali-liberális narratívát, és az áldozat szerepében folyamatosan moralizál. Most éppen "A magyar zsidóság 30 évének legszomorúbb dokumentuma" címmel jelentetett meg egy dörgedelmes mea culpát, amely jó lenyomatot ad a talajvesztett baloldali értelmiségrõl.

Megölték az izraeli rabbi gyilkosát

Az izraeli biztonsági szolgálatok kedd hajnalban tûzharcban megölték annak a palesztin terrorcsoportnak a vezetõjét, amely januárban Ciszjordániában lelõtt egy autójában utazó rabbit.

Komoly tûzharc után megölték az izraeli katonák a múlt heti rabbigyilkosság gyanúsítottjait

Izraeli katonák csütörtök hajnalban tûzharcban lelõtték a múlt heti ciszjordániai rabbigyilkosság egyik feltételezett elkövetõjét. A helyi média beszámolója szerint másik két embert õrizetbe vettek, a lövöldözésben két izraeli katona is megsebesült.

"A baloldal elárulta a zsidóságot"

Giuseppe Larast 82 évesen érte utol a halál. A vezetõ rabbi 25 éven át volt az olasz zsidóság kiemelkedõ alakja. A vallási elöljáró hátrahagyott egy levelet, melyben részletesen kifejtette, hogy a baloldal mennyire nem segítette a zsidóságot, amit õ árulásnak érzett.

Köves Slomót nem lepte meg, hogy a Jobbik még mindig tele van zsidógyûlölõkkel

Köves Slomó, az EMIH vezetõ rabbija a Jobbik legutóbbi antiszemita botrányával kapcsolatban kifejtette, hogy a Jobbik az elmúlt 15 évben a rasszizmusra építette politikáját, és most úgy akar mosakodni, hogy közben elfelejt kilépni az ürülékes vödörbõl.

A baloldaliak a migránsokkal üldözik el az európai zsidókat

A barcelonai fõrabbi szerint az európai zsidók számára Európa elveszett, hit- és nemzettársainak azt ajánlotta, hogy mielõbb költözzenek Izraelbe. A migráció és az azzal szövetséges, haladó baloldal antiszemitizmusának újabb bizonyítékára leltünk.

Verhofstadt továbbra is nácizással spékeli meg a hazugságait

A bizonyítottan Soros György szövetségeseként tevékenykedõ Guy Verhofstadt hozta a szokásos formáját: hazudott, majd jóízûen nácizott is Magyarország kapcsán.

Vissza az oldal tetejére