Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: republikon intézet

Gyurcsány volt államtitkára is támadja a benzinár-stopot

Gyurcsány volt államtitkára is támadja a benzinár-stopot

A magyar rendszámmal rendelkező autósoknak nyújtott kedvezményes benzinár ellen próbált érvelni Horn Gábor, a Republikon Intézet vezetője a napokban egy televíziós műsorban. Gyurcsány Ferenc volt államtitkára szerint nem fér bele az uniós keretekbe, hogy különbséget tesznek uniós állampolgárok között. A baloldali politológus egyúttal morálisan vállalhatatlannak nevezte azokat, akik az elhibázott brüsszeli szankciókat kritizálják – írja az Origo.

Tóth Csaba otthagyja a Republikont, hogy Cseh Katalin kabinetfőnöke legyen

Tóth Csaba otthagyja a Republikont, hogy Cseh Katalin kabinetfőnöke legyen

Nyilvánvalóan szigorúan szakmai döntést hozott a tanár úr, aki az egyetemet is otthagyja.

A Soros-mosdató ballibeknek nincsenek érveik gazdájuk terve mellett

Gyakorlatilag nagyrészt unalomba fulladt a Horn Gábor-féle, Republikon Intézet által "Soros György és Magyarország kapcsolata" címmel megrendezett konferencia. A magyar Soros-hálózat kedvezményezettjei közül csak alig néhányan jelentek meg, hogy enerváltan méltassák fõszponzoruk magyarországi tevékenységét. Az esemény egyetlen izgalmas része az a vita volt, amelyben lapunk fõszerkesztõje, G. Fodor Gábor olyan sikeresen szembesítette a Soros-terv tényeivel az egybegyûlteket, hogy ellenérvek híján ez többükbõl heves érzelmi reakciókat váltott ki. Soros 90-es évekbeli magyarországi sikertörténetének részesei közül csak három volt SZDSZ-es politikus volt ott a "Sorost méltató" konferencián.

Sorosnak van humorérzéke: a milliárdos a saját alkalmazottaival szervez "vitát" a Soros-tervrõl

Micsoda véletlen! Soros György magyarországi emberbaráti tevékenységérõl és a Soros-tervrõl éppen egyik kitartottjának, a bukott SZDSZ hajdani üdvöskéjének, Horn Gábornak a "független" Republikon Intézet szervez konferenciát. Biztos óriási vita lesz Horn Gábor és Vásárhelyi Mária között az amerikai milliárdos tevékenységének megítélésérõl.

Tudjátok, hogy ki a Momentum tanácsadója?

Tóth Csaba, volt SZDSZ-es tanácsadó - aki egyben a liberális Republikon Intézet alapítója - körül egyre forróbb a levegõ.

A népszavazás tanulságai

A kvótanépszavazás eredményét értékelték szerda este politikai elemzõk a Republikon Intézet konferenciáján. Abban egyetértés mutatkozott a résztvevõk között, hogy a baloldalnak továbbra sincsenek válaszai, és a 3.3 millió NEM szavazatot nem lehet figyelmen kívül hagyni.

Továbbra is Gyurcsányt utálják a legjobban

Felmérést készített a Republikon Intézet a politikusok népszerûségérõl. A kutatás során 18 politikust vizsgáltak, akik közül Orbán Viktor miniszterelnök vezeti a népszerûségi listát. A legellenszenvesebb továbbra is Gyurcsány Ferenc.

102 százalékos mintán dolgoznak a liberálisok, de még így is vesztésre állnak

A liberális Republikon Intézetnek ismét meggyûlt a baja számokkal. Most épp 102 százalékos mintán dolgoztak a teljes népességen belül.

A Republikon Intézetnél nem tudnak számolni

A baloldali megrendelésekbõl élõ, liberális elemzõintézetben alaposan meggyûlt a baja a számokkal az elemzõknek, úgy látszik nem tudták eldönteni, hogy a tényleges adatokat, vagy pedig a kockás füzetben felírt számokat figyeljék.

Vissza az oldal tetejére