Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: rezsi

A lengyel parlament elfogadta a kedvezményes gázárakról szóló törvényt

Végső olvasatban is elfogadta a lengyel szejm csütörtök este azt a törvényt, amely értelmében jövőre a lakossági gázárak, valamint az úgynevezett érzékeny fogyasztók által fizetendő gázárak is az idei tarifák szintjén maradnak.

Harc a maradékokért

Harc a maradékokért

Elhinni is nehéz, de jelenleg kétmillió német jár az „ingyenkonyhákra” élelmiszerért, mivel a megemelkedett rezsiárak miatt már nem tudnak elegendő élelmiszert vásárolni maguknak. A karitatív szervezetek éttermekből, menzákról gyűjtik össze a megmaradt meleg ételt és német városok parkjaiban vagy szociális létesítményeiben osztják ki a rászorulóknak.

TikTokon sírnak az emberek a gigantikus rezsiszámlák miatt

Valaki egy hónap alatt – átszámítva – kb. 230 ezer forintos számlát kapott, pedig csak ketten élnek a lakásban, s ráadásul még nyár van...

Milliós gázszámlákra számíthatnak a háztartások

Milliós gázszámlákra számíthatnak a háztartások

Sürgetik a kormányt, hogy hozzanak döntést a háztartások támogatására.

Kormány: kiegészül a gáz- és áramszámla tartalma

Az új rezsiszabályokkal minden magyar családot, minden magyar nyugdíjast véd a rezsicsökkentés az átlagfogyasztásig, az augusztustól életbe lépő rezsiszabályok részleteit a lakossági rezsiszámlák is tartalmazni fogják – közölték a kormány honlapján pénteken.

A lakossági energiaárak korlátozását sürgeti a német szakszervezetek szövetsége

A lakossági energia árának korlátozását sürgeti a legnagyobb német munkavállalói érdekképviselet, a szakszervezetek országos szövetsége (DGB).

Vissza az oldal tetejére