Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: Rishi Sunak

A britek elfordulnak Kínától, hogy a szövetségesekkel foglalkozzanak

Vége az aranykornak a brit-kínai kapcsolatokban, és Londonnak általánosságban is a vele azonos értékeket valló szövetségesekkel kell „drámai mértékben” elmélyítenie kapcsolatrendszerét – jelentette ki első átfogó külpolitikai programadó beszédében Rishi Sunak brit miniszterelnök.

A brit kormányfő Kijevbe utazott és újabb fegyvereket ígért 50 millió font értékben

Rishi Sunak brit miniszterelnök előre be nem jelentett látogatást tett szombaton Kijevben, ahol bejelentette, hogy Nagy-Britannia 50 millió font (több mint 23 milliárd forint) értékben légvédelmi eszközöket szállít Ukrajnának.

Sunak és Zelenszkij szerint nagy előrelépés az orosz kivonulás Herszonból

A brit miniszterelnök és az ukrán államfő szerint komoly eredmény az ukrán fegyveres erők szempontjából az orosz haderő kivonása Herszonból.

Féltucatnyi bizalmas kormányzati iratot továbbított saját e-mailjére a brit belügyminiszter

Féltucatnyi bizalmas kormányzati iratot továbbított saját e-mailjére a brit belügyminiszter

Az ügyben, amely Rishi Sunak miniszterelnök kormányának első komolyabb belpolitikai botrányává kezd fajulni, Suella Braverman hétfőn küldött részletes beszámolót a londoni alsóház belügyi bizottságának.

Kinevezi miniszterelnökké Rishi Sunakot a brit uralkodó

III. Károly király kedden várhatóan megbízza a kormányalakítással Rishi Sunakot, a kormányzó brit Konzervatív Párt új vezetőjét.

Orbán Viktor: Tovább erősítjük a magyar-brit és a brit-EU kapcsolatokat is

Levélben gratulált Orbán Viktor miniszterelnök Rishi Sunak újonnan megválasztott brit kormányfőnek – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke hétfő este.

Rishi Sunak lett az Egyesült Királyság új miniszterelnöke

„Rishi Sunak volt pénzügyminisztert választotta a kormányzó brit Konzervatív Párt alsóházi frakciója a párt új vezetőjévé” – jelentette be hétfő délután Sir Graham Brady, a vezetőválasztási folyamatot irányító tory frakciótestület, az 1922 Bizottság elnöke.

Rishi Sunak indul a brit Konzervatív Párt vezetőválasztási versenyében

Rishi Sunak volt brit pénzügyminiszter vasárnap bejelentette, hogy indul a kormányzó brit Konzervatív Párt vezetőválasztási versenyében.

Vissza az oldal tetejére