Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: romák

A 32 évvel ezelőtti véres román-magyar összecsapásra emlékeztek Marosszentgyörgyön

A Marosvásárhellyel összeépült Marosszentgyörgyön az – emlékezetbe fekete márciusként beivódott – 1990-es véres román-magyar összecsapást idézték fel vasárnap délután a település temetőjében tavaly állított emlékműnél.

Lionka kirúghat a hámból (is)

Lionka kirúghat a hámból (is)

Jön a kártérítés, mint a cunami.

„Egy egész települést büntet a Kúria Gyöngyöspata ügyében hozott ítélete”

„Egy egész települést büntet a Kúria Gyöngyöspata ügyében hozott ítélete”

Rossz és igazságtalan az ítélet, amit a Kúria hozott, amikor elutasította, hogy a szegregáció miatt helyi roma családoknak az EU bíróságán megítélt 100 milliós kártérítést természetben lehessen megfizetni – közölte Horváth László Gyöngyöspata országgyűlési képviselője.

Brüsszel mindenkit felszólított a cigányok megbecsülésére

A romák szombati nemzetközi napja alkalmából érezte úgy az Európai Bizottság, hogy tartani kell egy kis szentbeszédet. Nyilatkozatuk szerint az összes uniós polgárnak el kell ismernie a roma történelem és kultúra egyediségét.

Kijött az Obama-kormányzat utolsó emberi jogi jelentése

Nyilvánosságra hozta az amerikai külügyminisztérium az éves emberi jogi jelentését, mely az eddig megszokott sajtóértekezlet helyett csak egy videokonferenciát érdemelt.

Letöltendõ börtönbüntetésre ítélték a verekedõ gárdistákat

A Magyar Gárda utódszervezetének tagjai három férfit bántalmaztak a 2013-as Pride-on.

Bazi nagy cigány búcsút csaptak a romák

A Csatkai Cigány Búcsú az oláh cigányok legfontosabb spirituális "fesztiválja". A csatkaiakat és a búcsúba járó cigányokat is megszólaltattuk az alábbi videóban, melyben a kortárs cigányság legnagyobb problémáiról kérdeztük az embereket. A problémák mellett bemutatjuk a cigányság spirituális oldalát is.

Kötelezettségszegési eljárást indít Magyarország ellen Brüsszel

A cigányok iskolai szegregációja miatt kötelezettségszegési eljárást indít Magyarország ellen az Európai Bizottság - jelentette be a testület csütörtöki sajtótájékoztatóján.

Rendõröknek estek a romák

Rohamrendõröket kellett kivezényelni Oroszországban, miután a romák által megfúrt gázvezetékek karbantartóit támadás érte.

Cigánytelepet számoltak fel Párizsban

Több tucat romát - köztük gyerekeket - vittek el a rendõrök egy állami tulajdonban lévõ területrõl Párizsban. A jogvédõk tiltakoznak.

Vissza az oldal tetejére