Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: segélyszállítmány

Tízezer vérvételi zsákot küld Magyarország Ukrajnának

Magyarország tízezer vérvételi zsákot küld Ukrajnába – közölte Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter pénteken a Facebook-oldalán.

Magyar segélyszállítmány indult Görögországba

A magyar kormány hatmillió forint értékű, párnákat és takarókat tartalmazó segélyszállítmánnyal segíti a migrációs helyzet kezelését Görögországban – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság szóvivője.

Magyar segélyszállítmány indult Albániába

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) 11 millió forint értékű segélyszállítmányt indított útnak csütörtökön Albániába a Durres megyét ért földrengések, valamint villámárvizek miatti károk kezelésére.

A szíriai nõknek oda kell adniuk a testüket, hogy élelmiszersegélyhez jussanak

Egy friss jelentés szerint az ENSZ és a világszervezettel együttmûködõ segélyszervezetek munkatársainak egy része Szíriában is kihasználta a nõk kiszolgáltatott helyzetét. A szervezetek segélyosztásért felelõs munkatársai számos esetben szexuális aktushoz kötötték a segítséget.

Dél-Korea szövetségesei azt kérik Szöultól, hogy ne küldjön újra segélyszállítmányokat Phenjannak

Az Egyesült Államok, Japán és Nagy-Britannia is ellenzi, hogy Dél-Korea újraindítsa az Észak-Koreának szánt segélyszállítmányokat.

Jordánia továbbra sem enged be segélyszállítmányokat az országba

Az ENSZ sajnálatát fejezte ki a több mint 70 ezer szíriai menekült miatt, akik hónapok óta a jordániai határon vesztegelnek.

Franciaország kitiltotta a migránsoknak érkezõ segélyszállítmányt

Egy 250 jármûbõl álló konvoj indult el csütörtökön Nagy-Britanniából, amely a Calais-nál táborozó migránsoknak vitt volna élelmiszert, gyógyszert és egyéb adományokat. A konvojt azonban kitiltották a franciák.

Asszád sikeresen lebombázott egy ENSZ-segélyszállítmányt

Órákkal az ENSZ segélyszállítmányainak megérkezése után, Asszád hadserege elkezdte bombázni a Damaszkusztól délre található Darayya városát.

Magyarország segítséget küld Görögországnak

Ezer tábori ágyat küldünk a migrációs válságtól sújtott Görögországnak.

Vissza az oldal tetejére