Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: sértegetés

A baloldal miniszterelnök-jelöltje már a melegekkel is viccelődik

Márki-Zay Péter nem először tesz dehonesztáló megjegyzéseket a szavazókra. A baloldali jelölt egy korábban megosztott videója például az LMBTQ-szervezetek felháborodása miatt került törlésre.

Sok baloldali gyomra nem veszi be, hogy Márki-Zayra szavazzon

Sok baloldali gyomra nem veszi be, hogy Márki-Zayra szavazzon

Márki-Zay hihetetlen visszataszító volt évértékelőjén. Valójában igazolta, milyen találó az az óriásplakát, ahol Gyurcsány klónjaként, Mini Feriként ábrázolják.

Amikor Márki-Zay így sértegeti a nőket, vajon hol vannak a hangos jogvédő szervezetek?

Hol vannak a feministák, akik akkor is nyilvános idegrohamot kapnak, hogy ha valaki egy nőt az ajtóban maga elé enged, vagy uram bocsá', ne adj' isten, egy férfi föladja egy nőre a kabátot – mondta Bayer Zsolt a videójában.

Márki-Zay lenézi és sértegeti a vidékieket

Márki-Zay lenézi és sértegeti a vidékieket

Márki-Zay Péter minden nyilatkozatában a társadalmat megosztó kijelentéseket tesz, egymás ellen hangolja az embereket. A Mediaworks Hírcentruma ezúttal a baloldal miniszterelnök-jelöltjének vidéki embereket becsmérlő mondatait vette sorra. Ezekből kiderül, hogy Márki-Zay szerint minden vidéki „tudatlan, ostoba, bunkó„, csak ő és a vele egyetértők jelentenek kivételt. Sajtósán keresztül megkérdeztük Márki-Zay Pétert, kíván-e bocsánatot kérni bántó mondatai miatt, de egyelőre nem kaptunk választ.

Márki-Zay Péter képtelen nem sértegetni másokat | Videó

A miniszterelnök-jelölt már december 12-én a Facebook oldalán közzétett videójában is csak sértegetett, amelyben azt igyekezett bizonygatni, hogy azok a polgármesterek is ostobák, akik tiltakoztak ellene a vidéki embereket sértő mondatai miatt.

„Szerencsétlen, ostoba” – így gyalázza Márki-Zay a migrációt ellenző embereket – videó

Márki-Zay Péter, a baloldal jelöltje nem válogatja meg a szavait, ha a vidékieket vagy a jobboldali szavazókat minősíti. Különösen sértő kifejezéseket használ, ha a Fidesz-szavazókról van szó – vagy akár csak olyanokról, akik valamiben nem értenek egyet vele. Őket rendszeresen ostobának, elmeháborodottnak, tudatlannak vagy szerencsétlennek szokta nevezni – írja az Origo.

Márki-Zay már többször tanújelét adta annak, hogy lenézi a vidékieket | Videó

Márki-Zay már többször tanújelét adta annak, hogy lenézi a vidékieket | Videó

Nem hagyott fel az emberek sértegetésével Gyurcsány Ferenc jelöltje. Márki-Zay Péter a baloldal legrosszabb hagyományait idézve becsmérli a nyilvánosság előtt a vidékieket. A Mediaworks Hírcentruma cikksorozatában sorra veszi a legbotrányosabb kijelentéseket – írja az Origo.

Akinek mások sértegetése a lételeme

Akinek mások sértegetése a lételeme

Véletlenül nem tud egy ember minden megszólalásával másokat megsérteni, nem lehet állandóan félrebeszélni, nincs olyan, hogy valaki minden alkalommal rosszul fejezi ki magát.

Márki-Zayék még mindig csak Orbán elleni gyűlölködéssel akarnak választást nyerni

Márki-Zayék még mindig csak Orbán elleni gyűlölködéssel akarnak választást nyerni

Bár Jakab Péter lényegében nyilvánosan lehülyézte Márki-Zay Pétert (MZP) azok után, hogy kijelentette: a Fideszre szavazó időseket nagyobb arányban vitte el a Covid, ezért a szerinte a sok fiatalból álló támogatóival a baloldal sikeresen szerepelhet a választáson, Márki-Zay fenntartotta állítását.

A falusiak joggal kérték ki maguknak Márki-Zay sértegetését

A falusiak joggal kérték ki maguknak Márki-Zay sértegetését

Mióta Márki-Zay Péter „egyszerű, tudatlan embereknek” nevezte a falusiakat, vége-hossza nincs a tiltakozó bejegyzéseknek a közösségi médiában.

Vissza az oldal tetejére