Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: soltész miklós

Soltész: a keresztény értékrend szerinti nevelés megtartóerő

A keresztény értékrend szerinti nevelés megtartóerőt jelent ezer éve a magyarságnak – hangoztatta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szerdán Balatonalmádiban, a református óvoda átadásán.

Már 540 millió forint felajánlás érkezett eddig a Híd Kárpátaljáért segélyprogramon keresztül

„Vasárnap reggelig 540 millió forint felajánlás érkezett az orosz-ukrán háború kitörése után a kormány által indított Híd Kárpátaljáért segélyprogramon keresztül” – jelentette be Soltész Miklós, a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára vasárnap a Kossuth rádióban.

Soltész: szükség van a keresztény emberek összefogására, amely megvédi az értékeket

Szükség van a keresztény emberek összefogására, amely az értékeket megvédi, a kereszténység elleni támadásokat visszaveri – hangsúlyozta a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szombaton Székesfehérváron.

Soltész: Fontos vállalni a kereszténységünket

Fontos, hogy a mai világban a fiatalok merjék vállalni kereszténységüket, és ezt ki merjék mondani Európában és Magyarországon is – erről a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára beszélt vasárnap a budapesti Mátyás-templom előtt.

Ha a keresztény nem vállalja hitét, háttérbe fog szorulni

Olyan világot élünk, hogy ha a keresztény nem vállalja a hitét, akkor háttérbe fog szorulni és a hangos többség elnyomja a hittel járó tanításokat is – jelentette ki Soltész Miklós.

Az életszínvonal növekedése nem mehet a kultúra rovására

Közép-Európának úgy kell elérnie a nyugat-európai életszínvonalt, hogy közben nem adja fel kultúráját – mondta el Soltész Miklós.

A csángók akkor tudnak megmaradni, ha ragaszkodnak nemzetünkhöz, hitükhöz

A római katolikus egyház által magyar állami támogatással épített, Márton Áron egykori erdélyi püspök nevét viselő sportcsarnokot avattak vasárnap Gyimesközéplokon.

Soltész: Tébolyult politikusok vezetik Európát

Egy olyan Nyugat-Európa osztja nekünk az igét, amely gazdaságilag még működik, de demokráciájában hanyatló, erkölcseiben pedig romokban lévő földrész – jelentette ki a Miniszterelnökség egyházi és nemzetiségi kapcsolatokért felelős államtitkára szombaton a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Bökönyben.

A német–magyar Eb-mérkőzés körüli balhé egyértelműen a kereszténység elleni támadás

A magyar kormány fontosnak tartja a kereszténydemokrata értékeket – hangoztatta Menczer Tamás, a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára csütörtökön Budajenőn.

Soltész Miklós: jelentősen emelték a nemzetiségek támogatását az elmúlt években

Mintegy hatszorosára emelte a kormány az elmúlt tíz évben a magyarországi nemzetiségek támogatását, ezen belül az őket érintő egyházi célokra is biztosít forrást – mondta a Magyar Nemzet szombati számában Soltész Miklós.

Vissza az oldal tetejére