Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: soros-hálózat

Az amerikai lóvé

Az amerikai lóvé

Mára nyilvánvalóvá vált, hogy a választási kampány idején a hazai baloldal Amerikából kapott jelentős összegeket az Orbán-kormány elleni „küzdelemhez”. A szépséghiba csupán annyi, hogy a magyar törvények szigorúan tiltják a belpolitikai szereplő külföldről történő támogatását.

A bevándorláspárti erők nem adják fel

A bevándorláspárti erők nem adják fel

A nyugati médiumok továbbra sem képesek különbséget tenni a jobb élet reményében útnak induló és illegálisan Európába érkező migránsok és az életükért menekülő emberek között. Jól példázza ezt, hogy a brüsszeli hatalmi centrummal szinte szimbiózisban működő Politico a múlt hét folyamán ismételten egy olyan cikket jelentetett meg, amelyben a szerző felrója az európai nemzeteknek, hogy „nemcsak az ukrán menekülteket kellene nyitott szívvel és határokkal várni”. Nem meglepő módon a cikk hemzseg a tárgyi tévedésektől, valóságtorzításoktól és szimplán téves megállapításoktól, amivel párhuzamosan érzelmi zsarolással próbál bűntudatot kelteni a „diszkriminatív” európai nemzetekben. Annak fényében viszont értelmet nyer minden, hogy az írást jegyző Anita Mihaeljana a Soros György által pénzelt Nemzetközi Válságcsoport Európa és Közép-Ázsia programjának gyakornoka.

Azon munkálkodnak, hogy Magyarország ne kapja meg a neki járó uniós forrásokat

A héten az Európai Parlament LIBE Bizottságában megszavazták a Gwendoline Delbos-Corfield által előterjesztett jelentést, mely a Magyarországnak járó uniós források megvonását célozza. A jelentést megszavazó képviselők – köztük Donáth Anna – a magyar gazdaság megerősítése, a hazai egészségügyi dolgozók és a pedagógusok béremelése ellen is szavaztak.

Karácsony a bideni úton jár: Budapest főpolgármestere Soros Györgyhöz dörgölőzik

Karácsony a bideni úton jár: Budapest főpolgármestere Soros Györgyhöz dörgölőzik

CEU, Soros-emberek, adományok itt-ott – Karácsony Gergely főpolgármester egyre mélyebben ágyazódik be Soros György amerikai tőzsdespekuláns birodalmába.

Idén a járvány és a migráció is fenyegette Magyarország és Európa biztonságát

Európa és Magyarország biztonságát idén a koronavírus-járvány és a migráció fenyegette, de amíg a járvány vonatkozásában a vakcina megjelenésével és az oltások megkezdésével „látszik az alagút vége”, a migráció vonatkozásában nem látható az európai szintű megoldásra törekvés – hangsúlyozta a miniszterelnök belbiztonsági főtanácsadója az MTI-nek nyilatkozva kedden.

Földi László: Szájer kiiktatásából tanulni kell

Földi László: Szájer kiiktatásából tanulni kell

A volt hírszerző titkosszolgálati akciót sejt a háttérben.

Heti egymilliót kaszál a Soros-szervezet a Lánchíd-tender átláthatósági ellenőrzésén

Heti egymilliót kaszál a Soros-szervezet a Lánchíd-tender átláthatósági ellenőrzésén

Óránként 25 ezer forint plusz áfáért ellenőrzi a Transparency International Magyarország, hogy átlátható legyen a Lánchíd-felújítás pályáztatása – közölte a főpolgármesteri hivatalhoz eljuttatott kérdéseinkre válaszolva a Budapesti Közlekedési Központ. Az öthetesre (200 munkaóra) tervezett munka elvégzéséért a Soros-szervezet heti nettó egymilliót kap a BKK kasszájából.

Aligha teszi zsebre a baloldal, amit Hollik Istvántól kapott

Aligha teszi zsebre a baloldal, amit Hollik Istvántól kapott

A koronavírus-járvány megmutatta a baloldal és a Soros-hálózat gátlástalan hazugsághadjáratának működését – mondta Hollik István, a Fidesz kommunikációs igazgatója vasárnapi budapesti sajtótájékoztatóján.

Vissza az oldal tetejére