Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: soros-sargentini-jelentés

Este 7:59

Ez történt ma.

A magyar kormány továbbra is érvénytelennek tartja a Soros-Sargentini-jelentést

Errõl Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezetõ miniszter beszélt pénteki sajtótájékoztatóján, Budapesten.

How did Viktor Orbán become a force to be reckoned with?

Prime minister of Hungary, Viktor Orbán has become a real political force in Europe - one who cannot be eluded or disregarded by his European colleagues. In our new series, 'Orbán and The World', we will be following the activity of the Hungarian prime minister closely in order to show our readers how exactly he affects European politics.

Kedden szavaz a parlament a Sargentini-jelentésrõl

A parlament hivatalos honlapjáról kiderül, hogy kedden szavaznak majd Magyarország szuverenitásának megvédésérõl és a Magyarországgal szembeni rágalmak visszautasításáról szóló határozati javaslatról.

Kósa: a Sargentini-jelentés politikai bosszú

A Sargentini-jelentés egy politikai bosszú, mert Magyarország vette a bátorságot, hogy visszautasítsa a kötelezõ kvótát, s bebizonyította, hogy a határok védelmével meg lehet állítani a migrációs hullámot - hangsúlyozta az Országgyûlés honvédelmi és rendészeti bizottságának fideszes elnöke.

A brüsszeli bürokraták a nevetség tárgyává tennék magukat a hetes cikkely véghezvitelével

Az Országgyûlés szerdán kezdett tárgyalni a Soros-féle Sargentini-jelentés elleni kormánypárti határozati javaslatról, amit várhatóan október közepén fogadnak majd el. A szakértõ szerint a nevetség tárgyává teszik magukat a brüsszeli politikusok, amennyiben a hetes cikkely szerinti eljárást végigviszik.

Reggel 7:59

Nézzük, mi várható ma!

"Magyarországgal szemben az EU a határok eltörlésében érdekelt"

Míg a magyarok ragaszkodnak a jogukhoz, hogy a saját határaikon belül õk maguk határozzák meg, hogyan éljenek, az EU a globalizmus ügynökségeként tevékenykedik, és abban látja a feladatát, hogy elvegye a nemzetállamok önrendelkezési jogát, és hogy a kontinens afrikai és elõ-ázsiai határait eltörölje - olvasható a Junge Freiheit hasábjain.

Sargentinivel szelfizik az Átlátszó fõszerkesztõje

Az Átlátszó.hu fõszerekesztõje, Bodoky Tamás a Judith Sargentinivel készült közös szelfijével nyíltan vállalta, hogy egy hajóban eveznek a zöldpárti politikussal, közös a Soros-támogatottság.

Felháborítóak az Európai Bizottság migrációs biztosának kijelentései

Németh Szilárd szerint a Fidesz EP-képviselõinek számon kellene kérniük Avramopuloszon az ENSZ-ben elmondott beszédét.

Vissza az oldal tetejére