Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: sorosisták

Mit csinál a migránsválság közepén a Soros-média? Fasisztázik, mi mást...

Mit csinál a migránsválság közepén a Soros-média? Fasisztázik, mi mást...

Szerintük a hazájukat védő görögök fasiszták, a rendőröknek pedig ellenük kéne fellépni, nem a migránsok ellen.

Párizs bevándorláspárti főpolgármestere kitüntetné Soros kapitányait

Párizs bevándorláspárti főpolgármestere kitüntetné Soros kapitányait

A szocialista Anne Hidalgo, Párizs spanyol származású főpolgármestere a francia főváros legrangosabb kitüntetését adományozza Carola Racketének és Pia Klempnek, a Sea-Watch 3 nevű Soros-hajó kapitányainak.

Új hajóval akarja a migránsokat taxiztatni Soros szervezete

Alig néhány nappal azután, hogy az Aquarius befejezte pályafutását, az SOS Méditerranée bejelentette, nem állnak le: 2019-tõl új hajóval tervezik a migránsokat behozni Európába.

Megállíthatatlanul törnek elõre a jobboldali, nemzeti erõk Európában

A sorosista The Guardian elemzésébõl arra derült fény, hogy a nemzeti, bevándorlásellenes politikai erõk elképesztõ mértékben törnek elõre Európa-szerte. Kiderült az is, hogy az európai szavazók negyede ilyen pártokra voksol.

Soros zsebébõl akarják arcul köpni a demokráciát Floridában

Florida elvesztése különösen fájdalmas volt a Demokrata Párt számára. Olyannyira, hogy most egy Demand Justice nevezetû szervezet a szavazatok újraszámlálásáért kezdett toborzásba. Pénzbõl nincsen hiánya a szervezetnek, ugyanis Soros György alapítványa is szerepel a támogatók között.

Trump is nekiment Sorosnak a Kavanaugh körüli mizéria után

Egy kiszivárgott emailbõl kiderült a sorosisták forgatókönyve, és ezt meg is valósították a való életben. Testközelbõl láthatjuk Soros György zsoldoshadseregének mûködését.

Kiszivárgott e-mail bizonyítja: Soros György akarja megbuktatni Brett Kavanaugh-t

Csak kiderül, hogy nincsenek véletlenek, bármennyire is ezt szeretnék elhitetni a liberálisok. Kiderült ugyanis, hogy Brett Kavanaugh-t nem pusztán "véletlenszerûen" felbukkanó nõk próbálják befeketíteni, hanem egy összehangolt, gondosan felépített kampányt folytat ellene a Soros-hálózat.

Ismét belekezdett a migránstaxizásba az Aquarius

Június óta nem nagyon lehetett hallani az Aquarius felõl, de két sorosista szervezet, az Orvosok Határok Nélkül és az SOS Mediterranée újabb migránsokat kezdett szállítani a hajóval Európa felé a hétvége folyamán.

Sorosisták, feminácik és a parazita állam

Ha mi mondjuk, hogy sorosista vagy femináci, az alt-right. Ha õk mondják, hogy parazita állam, az tudományos, leíró fogalom.

Az illegális bevándorlás megállításában továbbra sem lehet számítani az ellenzékre

Ismét többpárti egyeztetést tartottak a Belügyminisztériumban az alaptörvény-módosításról és a "Stop Soros" javaslatról hétfõn. Az LMP és a Párbeszéd nem támogatják a javaslatokat, a többi ellenzéki párt részt sem vett a megbeszélésen.

Vissza az oldal tetejére