Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: sri lanka

Elmenekült országából Sri Lanka elnöke

A szigetország eladósodott a korrupció és a rossz gazdálkodás miatt, nem tudja kifizetni az alapvető szükségleti cikkek importját.

Megrohamozták a Srí Lanka-i miniszterelnök rezidenciáját a tüntetők, lemond az elnök is

Anarchia lepte el a csődbe ment dél-ázsiai szigetet, mivel milliók már hónapok óta nem tudtak élelmiszert, gyógyszert és üzemanyagot vásárolni a pusztító gazdasági- és pénzügyi válság közepette, amely szembeállította a parlamentet az elnökséggel is.

Srí Lanka jelentkezne az orosz olajért

Srí Lanka kénytelen lehet még több olajat vásárolni Oroszországtól, mivel a szigetországban súlyos üzemanyaghiány következett be a példátlan gazdasági válság közepette – mondta az újonnan kinevezett miniszterelnök.

A Srí Lanka-i merényletek elkövetői meghaltak vagy őrizetben vannak

A Srí Lankán húsvétvasárnap elkövetett merényletek közvetlen elkövetői vagy meghaltak, vagy őrizetben vannak – jelentette be hétfő késő este a szigetország ügyvezető rendőrfőnöke.

Hétfőn újraindulnak az iskolák Srí Lankán a húsvétvasárnapi terrortámadás után

A szigetországban a biztonsági erők több tízezer tagja vizsgálta át vasárnap az iskolák területét robbanószerek után kutatva, hogy a tanintézmények másnap biztonságban kezdhessék meg ismét működésüket – közölték a helyi hatóságok.

Továbbra sem lesznek misék Srí Lankán

A biztonsági helyzetre való tekintettel a főváros érseke úgy döntött, hogy nem tartanak miséket vasárnap Srí Lankán – közölte csütörtökön Edmund Tillakaratne atya, a colombói katolikus egyházmegye szóvivője.

Saját hazugságába zavarodott bele a bevándorláspárti CNN

Saját hazugságába zavarodott bele a bevándorláspárti CNN

A húsvéti, keresztényeket megcélzó Srí Lanka-i vérfürdõt követõen a köztudottan bevándorláspárti CNN címlapsztorit írt arról, hogy hiába mészárolják halomra a keresztényeket a dzsihadisták, a számadatok szerint szó nincs vallási háborúról. Egy héttel késõbb azonban már egészen más statisztikai adatot volt kénytelen megjelentetni az (ál)hírcsatorna.

Betiltották az arcot elfedő ruházatot Srí Lankán

Egy héttel a húsvétvasárnapi Srí Lanka-i terrortámadások után betiltották az országban az arcot elfedõ ruházatokat, amelyek megakadályozzák az azonosítást; a tilalom kiterjed az arcot teljesen eltakaró kendõre, a burkára, valamint a nikábra is.

Vissza az oldal tetejére