Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: szabó tímea

Csak Szabó Tímea el ne olvassa ezt a cikket!

Csak Szabó Tímea el ne olvassa ezt a cikket!

Átadták csütörtökön a németországi Arnstadtban a Debrecenben is beruházó CATL kínai akkumulátorgyártó társaság első európai üzemét.

Gyűlöletpolitika

Gyűlöletpolitika

Szellemi munícióval képtelenek felvenni a versenyt a balosok, így más fegyvernemet választottak, ami a gyűlölet. Nem akarnak ők már senkit ésszel meggyőzni. Csak balhét és gyűlöletet.

Baloldali képviselőjelölt: Gyurcsány Ferenc léptesse vissza Szabó Tímeát!

Baloldali képviselőjelölt: Gyurcsány Ferenc léptesse vissza Szabó Tímeát!

Szabó Tímea botrányai csak gyengítik a baloldalt, a helyes döntés az lenne, ha Gyurcsány Ferenc DK-elnök visszaléptetné őt – nyilatkozta Óbuda-Békásmegyer másik baloldali országgyűlési képviselőjelöltje, Rózsa László Péter.

Ilyen az, amikor a baloldal „békepárti”

Ilyen az, amikor a baloldal „békepárti”

A baloldal azt állítja, nem akarnak háborút, mégis egyre-másra kerülnek elő a kijelentések, hogy a hatalmon lennének, háborúba sodornák az országot.

Kocsis Máté szerint törvénysértő sajtótájékoztatót tartott ma a baloldal

Sajtótájékoztatót tartott ma a baloldal több képviselő-jelöltje az EU konzultációs testület üléséről, amelyen az elhangzott kérdések és válaszok nem nyilvánosak. Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője nem hagyta szó nélkül a dolgot.

Elnémult a baloldal Anonymus új videójától

Elnémult a baloldal Anonymus új videójától

Az újabb botrány teljesen elnémította a baloldalt: az Anonymus által megnevezett szereplők egyike sem kívánt felelni a Hírcentrum kérdéseire. Sőt, a III. kerület képviselőjelöltje, Szabó Tímea sem reagált a körvonalazódó botrányra. Eközben a Mediaworks Hírcentruma egy újabb összefüggést talált Patek Gábor és a III. kerületi önkormányzat között: a helyi, Óbuda Újságot Kispestről szerkesztik, egy olyan irodaházból, amelyben a botrány további érintettjeinek is bérelt helyük van – írja a Magyar Nemzet.

Menekülnek a baloldali politikusok, ha fasisztákról és kommunistákról kérdezzük őket | VIDEÓ

Menekülnek a baloldali politikusok, ha fasisztákról és kommunistákról kérdezzük őket | VIDEÓ

„A másik Magyarország” címen rendezett csütörtökön a Republikon Intézet egy konferenciát, ahova több baloldali politikust is meghívtak előadást tartani. Többek között jelen volt Szabó Tímea, Ujhelyi István, Hiller István és természetesen Márki-Zay Péter, a baloldal miniszterelnök-jelöltje sem maradhatott ki a buliból, akit az a megtiszteltetés ért, hogy nyitóelőadást tarthatott. A hódmezővásárhelyi polgármester múlt hétvégén arról értekezett, hogy a szivárványkoalícióban ők a kommunistákat és a fasisztákat külön-külön képviselik. Erről szerette volna kérdezni a megjelent politikusokat a 888.hu stábja. Ugyan Péterfi Juditot nem láttuk a rendezvényen, de a szájzárat így is felkapták magukra a baloldali politikusok.

Vissza az oldal tetejére