Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: szankciós csomag

Az EU elfogadta a kilencedik szankciós csomagot

Az európai uniós tagállamokat tömörítő Tanács pénteken elfogadta a kilencedik uniós szankciós csomagot Oroszországgal szemben, válaszul az Ukrajna ellen indított háborúra, a megszorító intézkedések az orosz gazdaságot és a háborúért, annak támogatásáért felelősöket célozzák.

Osztrák külügyminiszter: teljes egyetértés várható a kilencedik szankciós csomag ügyében

Teljes egyetértés várható az Oroszországgal szemben az ukrajnai háború miatt bevezetendő kilencedik európai uniós szankciós csomag ügyében – mondta az osztrák külügyminiszter hétfőn.

Az EU a napokban megállapodhat a kilencedik szankciós csomagról

Az Európai Unió már hétfőn, vagy a következő napokban megállapodhat az Oroszországgal szembeni kilencedik szankciós csomagról, amely jelentősen fokozni fogja a Moszkvára nehezedő nyomást – jelentette ki az Európai Unió külügyi és biztonságpolitikai főképviselője hétfőn.

Készül az EU kilencedik szankciós csomagja

Ismét lábon lőheti magát az Európai Unió.

Megállapodás született a nyolcadik szankciós csomagról

Az uniós tagállamok nagykövetei politikai megállapodásra jutottak az állandó képviselők bizottságában (Coreper) az Oroszországgal szembeni nyolcadik szankciós csomagról – közölte Edita Hrda, az Európai Unió Tanácsnak soros elnökségét betöltő Csehország uniós nagykövete szerdán.

Szijjártó: Az Európai Unió végre fejezze be a nyolcadik szankciós csomag emlegetését

Szijjártó: Az Európai Unió végre fejezze be a nyolcadik szankciós csomag emlegetését

Európa jobban szenved az ukrajnai háborúra válaszul kivetett korlátozásoktól, mint Oroszország, ezért el kell felejteni a nyolcadik szankciós csomagot, az ugyanis csak tovább mélyítené a nehézségeket – jelentette ki a külgazdasági és külügyminiszter az ENSZ Közgyűlés magas szintű hetén, New Yorkban.

Újabb európai uniós szankciókról született megállapodás

Újabb, Oroszországgal szembeni európai uniós szankciókról született megállapodás, amely alapvetően az eddigi szabályok pontosításáról szól és nem tartalmaz semmilyen korlátozást az energiahordozók szállítását illetően – jelentette be a tárca közleménye szerint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter hétfőn Brüsszelben.

Németh Szilárd: a háborús energiaválság és gazdasági válság csak akkor szűnik meg, ha béke lesz

„Miközben a gáz ára az egekben van és már az is kérdés, hogy Európában lesz-e gáz télen, még mindig néhányan lökdösik ezt a gázembargós csomagot” – mondta a kormánybiztos a brüsszeli szankciós csomaggal összefüggésben a Kossuth rádió Jó reggelt, Magyarország! című műsorában.

Szijjártó: Nem engedhetjük meg, hogy a magyar emberekkel fizettessék meg a háború árát

Szijjártó: Nem engedhetjük meg, hogy a magyar emberekkel fizettessék meg a háború árát

Némi előrehaladást, egy kicsi előrelépést sikerült elérni az Oroszország elleni újabb szankciós csomaggal kapcsolatban az Európai Bizottság elnökével Budapesten folytatott hétfői tanácskozáson – mondta este az MTI-nek a külgazdasági és külügyminiszter, hozzátéve: nagyon sok mindent kell még megbeszélni ahhoz, hogy Magyarország változtasson álláspontján.

Szijjártó: Nem fogjuk megszavazni az újabb brüsszeli szankciós csomagot

Nem fogjuk megszavazni az újabb brüsszeli szankciós csomagot, amíg nincs megoldás a magyar energiabiztonságra – erről írt Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter közösségi oldalán vasárnap.

Vissza az oldal tetejére