Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: szijjártó pénter

Szijjártó: a forradalom és szabadságharc hõsei példát mutattak hazaszeretetbõl

Az 1848-49-es forradalom és szabadságharc hõsei példát mutattak hazaszeretetbõl. Tetteikbõl erõt is kell meríteni, mivel "biztonságunkat, keresztény kultúránkat, nemzeti identitásunkat veszély fenyegeti" - hangsúlyozta a határon túli magyarságnak küldött videoüzenetében a külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó: a migrációt adottságként kezelõ brüsszeli politika veszélyes Európára

A migrációt adottságként kezelõ, annak inspirálására építõ brüsszeli politika veszélyes Európára és káros az afrikai országoknak - jelentette ki Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter kedden Budapesten.

Szijjártó Péter felszólalt a keresztényüldözés ellen

A nemzetközi közösségnek Szíriában is fel kell lépnie a keresztények üldözésének megállítása érdekében, és segítenie kell a térségben ezer éve élõ közösségeket, hogy az elmúlt idõszakban elüldözött csoportjaik visszatérhessenek - jelentette ki Szijjártó Péter szerdán az ENSZ-közgyûlés kísérõrendezvényén, amelyet az Európai Unió szervezett a szíriai konfliktus politikai úton történõ megoldásának elõmozdítására.

Szijjártó: az Európai Bizottság szembemegy az európai nemzetek akaratával

A magyar külügyminiszter felháborítónak találta a brüsszeli bizottság migrációs ügyekért felelõs tagjának szerdai szavait.

Szijjártó: Magyarország és Lengyelország a közösen segít felújítani egy árvaházat Szíriában

A migráció kérdésében Magyarország és Lengyelország teljesen azonos álláspontot képvisel: a migrációt biztonsági kérdésnek tekinti és elutasítja a kötelezõ betelepítési kvótát - mondta a külgazdasági és külügyminiszter csütörtökön Budapesten, miután tárgyalt Beata Kempa, a lengyel Miniszterelnöki Hivatal humanitárius segélyprogramokért felelõs miniszterével.

Így támadták Magyarországot Európa hóhérai

Õk azok, akik szerint Magyarországon egyértelmûen fennáll az uniós értékek súlyos megsértésének kockázata, így indokolt az alapszerzõdés hetes cikke szerinti jogállamisági eljárás megindítása.

Magyarország rendkívül szolidáris Németországgal

Magyarország rendkívüli mértékben szolidáris Németországgal, hiszen a magyar emberek adóforintjaiból védjük a határainkat, így védjük Németországot is az illegális bevándorlással szemben - reagált Szijjártó Péter Merkel nyilatkozatára.

Hiába próbálják egyesek megbontani az EU-ban a V4-ek egységét

Számos próbálkozás zajlik a V4-ek egységének megbontására, ám ezek eredménytelenek maradnak, a visegrádi országcsoport eltökélt a migránskvóták elutasításában - mondta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter a Reuters hírügynökségnek adott interjúban.

Fél nap alatt két magyar hegymászó halt meg

Olaszországban és Grúziában történt a két tragédia.

Vissza az oldal tetejére