Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: szociáldemokraták

Győzhet-e baloldali párt bevándorlásellenes politikával?

Győzhet-e baloldali párt bevándorlásellenes politikával?

A dániai kormányalakítás kapcsán górcső alá vettük Európa leginkább baloldali, ugyanakkor bevándorlásellenes pártját: a dán Szociáldemokrata Pártot. Elemzésünkben többek között arra kerestük a választ, hogy győzelmük példaértékűnek tekinthető-e az egyre inkább perifériára szoruló baloldali pártok körében, ehhez pedig Faragó Csabát, a Századvég Alapítvány külügyi vezetőjét is megkérdeztük.

Megállapodás született a dán szociáldemokraták kisebbségi kormányáról

Megállapodás született a Mette Frederiksen vezette dán szociáldemokraták kisebbségi kormányáról szerdára virradóra.

A svéd kormány szerint a viking rúnák náci jelképek

A svéd kormány szerint a viking rúnák náci jelképek

Már az ősi írásjelek betiltása is napirendre került.

Néhány ezer szavazat hiányzott a finn jobboldal győzelméhez

A nem hivatalos végeredmény szerint a bevándorlásellenes Finnek Pártja 17,5 százalékot kapott, két tizeddel kevesebbet, mint a gyõztes szociáldemokraták.

Ha most vasárnap lennének az EP-választások, a Fidesz-KDNP pártcsaládja utcahosszal diadalmaskodna

A legfrissebb felmérések szerint közel 50 mandátummal többet szerezne az Európai Néppárt (EPP), mint a nyíltan bevándorláspárti szociáldemokraták (S&D).

Öt járásban választhat a magyar kisebbség Szlovéniában

Megkezdõdtek a helyhatósági választások vasárnap Szlovéniában. Reggel hét órakor nyíltak meg a szavazóhelyiségek, ahova valamivel több mint 1,7 millió szavazásra jogosult állampolgárt várnak este hét óráig.

Raffay Ernõ: "Nem szabad hagyni, hogy a túlhajtott baloldal visszatérjen"

A Károlyi Mihály nevével fémjelzett "õszirózsás forradalom" és az azt követõ kormányzás mind hazánk területeinek megvédésében, mind pedig az ország mûködtetésében teljes kudarcot vallott. A legnehezebb idõkben a legrosszabb emberek kerültek az ország élére - mondta Raffay Ernõ történész a 888.hu-nak adott interjúban.

Csak kibújt a Soros-szög a zsákból Magyarország megtámadása után

Csütörtökön az Európai Bizottság kötelezettségszegési eljárást indított Magyarország ellen. Ezért az Európai Parlament szociáldemokrata frakciója gyorsan hitet is tett a Soros-féle nyílt társadalom filozófiája mellett, és kárörvendõen ítélte el Magyarországot.

Az új cseh kormány napokon belül felállhat

A Cseh Szociáldemokrata Párt (CSSD) tagjainak többsége a belsõ pártszavazáson jóváhagyta az elnökség döntését, hogy a CSSD lépjen kormánykoalícióra a tavaly októberi parlamenti választáson gyõztes ANO mozgalommal - jelentette be Jan Hamácek, a párt elnöke pénteken Prágában.

Vissza az oldal tetejére