Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: szövetségesek

Nyugati fegyverekkel újítaná meg a NATO az ukrán hadsereget a következő tíz évben

Nyugati fegyverekkel újítaná meg a NATO az ukrán hadsereget a következő tíz évben

A NATO-nak tízéves terve van Ukrajna hadseregének és védelmi iparának újjáépítésére. A jövő héten kerül sor az első találkozóra ez ügyben a szövetség és az ukrán kormány között. Moszkva ezt újabb bizonyítékként fogja fel arra, hogy a NATO a katonai infrastruktúráját egészen a határáig kívánja bővíteni.

Moszkva kész a legkorszerűbb fegyvereket felajánlani szövetségeseinek

Moszkva nagyra értékeli történelmileg tartósnak, barátinak és bizalminak bizonyult kapcsolatait a latin-amerikai, ázsiai és afrikai országokkal, és kész korszerű fegyvereket felkínálni szövetségeseinek és partnereinek – jelentette ki Vlagyimir Putyin orosz elnök az Armija-2022 haditechnikai fórum megnyitóján hétfőn a Moszkvához közeli Kubinkában.

Az európaiak és szövetségeseik újabb szankciókat terveznek Moszkva ellen

Az európaiak és szövetségeseik készek újabb szankciókról dönteni Oroszországgal szemben – jelentette be hétfő este a francia elnöki hivatal a francia, az amerikai, a brit, a kanadai, a német, az olasz, a japán, a lengyel és a román vezetők videókonferenciáját követően. Az egyeztetésen részt vettek az Európai Unió és a NATO vezetői is.

Õk Soros néppárti emberei, akikre biztosan nem számíthatunk

Gyakran szó esett már azokról az Európai Néppártban politizáló képviselõkrõl, akik bizonyítottan Soros György emberei. Íme azok név szerinti listája, akikre nagyon úgy tûnik, semmilyen szinten nem számíthat a Fidesz a Néppárton belül.

Az ISIS utolsó bástyája is elesett

A szíriai kormányt támogató katonai szövetség egyik parancsnoka közölte: sikeresen elfoglalták az Iszlám Állam utolsó kelet-szíriai fellegvárát, Abu-Kemál városát.

Elmenekült az Iszlám Állam vezetõje

Lázadás történt Moszulban. Az iszlamista rendõrség vezetõje a terrorszervezet legfõbb embere, Abu Bakr al-Bagdadi ellen szított zendülést, aki ezért állítólag a szíriai Rakkába menekült.

Rengeteget bukott az Iszlám Állam az elmúlt egy évben

A terrorszervezet 2015 óta elvesztette az addig birtokolt, Szíriában és Irakban lévõ területének több mint az egynegyedét.

Trump: a japánok otthon nézhetik a Sony tévéjüket, ha megtámadják Amerikát

A republikánusok elnökjelöltje keményen bírálta az amerikai-japán védelmi együttmûködésrõl szóló egyezményt egy iowai kampánygyûlésen.

Vissza az oldal tetejére