Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: szűcs gábor

Már tegnap elkelt a Hónap legundorítóbb nyilatkozata-díj

Már tegnap elkelt a Hónap legundorítóbb nyilatkozata-díj

Június 4. fontos nap Magyarország történelmében. A nemzeti összetartozás napja, a trianoni békediktátum idén 102. évfordulója, illetve a nemzet szemkilövetőjének születésnapja. Utóbbi pártja, az (anti)Demokratikus Koalíció politikusa, a VII. kerület polgármestere, Niedermüller Péter osztott meg a közösségi oldalán egy olyan bejegyzést, amitől minden jó érzésű embernek felfordul a gyomra. A nyilatkozatból tökéletesen láthatjuk, hogy míg a baloldal a kormánypártokat vádolja a társadalmat megosztó politizálással, addig valójában ők azok, akik kizárólag és minden erejükkel erre játszanak.

Szélsőségektől mentes pártot alapítana a szélsőséges Márki-Zay Péter

Szélsőségektől mentes pártot alapítana a szélsőséges Márki-Zay Péter

Egy új, jobbközép párt felépítésén dolgozik Márki-Zay Péter, aki szerint itt az ideje, hogy egy, a jobboldaliak széles körében is elfogadható párttal erősödjön az ellenzék, ahol a korrupció és a szélsőségesség fel sem merülhet – hangzott el az ATV Egyenes Beszéd című műsorának felvezetőjében. A témáról Lukácsi Katalint kérdezték, aki április 3-án, a szavazatok több mint 50 százalékos feldolgozottsága mellett még úgy vélte, fordíthat az ellenzék. Mint ismeretes: nem fordított.

Tóth Bertalan: egy ilyen súlyos vereség után sikerről nem tudok beszámolni

Az ATV stúdiója mindig is a baloldali véleményektől volt hangos, a vasárnapi választás óta azonban exponenciális növekedést mutat a választási vereség miatt sajnálkozó ellenzéki politikusok száma. Kedd este Tóth Bertalan, az MSZP társelnöke felsorolta, hogy mennyivel kapott több mandátumot az MSZP más pártoknál, kicsit árnyalva a baloldalra nézve lesújtó képet, de azért csak elismerte: „nyilván egy ilyen súlyos vereség után, megnézve azt, hogy milyen arányok alakultak ki, azért sikerről nem tudok beszámolni.”

A választások alkalmából terjeszt ordas hazugságokat Soros egyik szervezete

A választások alkalmából terjeszt ordas hazugságokat Soros egyik szervezete

„100 méteres síkfutás 40 méternyi rajtelőnnyel, avagy szavazás egy autokratikus rendszerben” – ezzel a címmel jegyzi az április elsején közzétett álláspontját az Eötvös Károly Intézet (EKINT) nevű Soros-szervezet, amit az anarchista Fleck Zoltán igazgat.

Német intervenció, avagy göbbelsi propaganda Magyarország ellen

Német intervenció, avagy göbbelsi propaganda Magyarország ellen

Február 26-án, amikor már javában zajlott az ukrán-orosz háború, a német 3Sat kulturális közszolgálati csatornának nem volt jobb dolga, mint bemutatni a Magyarországot baloldali szereplők propagandaszerű felkérdezésével lejárató Ellenszél Orbán Viktornak – Kultúrharc Magyarországon a választások előtt című alkotást. A harmincnyolc perces videó azzal zárul, hogy számos baloldali szereplő felmutatja a tenyerét, majd a narrátor elmondja: áprilisban a magyarok az Orbán-rezsim és a szabadság közül választanak. Nem kevesebb ez, mint a választásokba történő, közvetett beavatkozás.

Vérlázító! Ezeket mondták a baloldal politikusai a háború kapcsán

Vérlázító! Ezeket mondták a baloldal politikusai a háború kapcsán

Nincs is annál rosszabb, mint amikor egy országnak olyan ellenzéke van, mint a magyar baloldal, és nincs is annál jobb, mint amikor ezt a saját idézeteikkel lehet bizonyítani. Egyesek háborúba sodornák hazánkat, mások az energiafüggetlenségünket tennék tönkre. Ők ilyenek, a nemzeti oldallal ellentétben nemzetellenesek, a polgári építkezéssel szemben rombolnak.

Vissza az oldal tetejére