Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: tank

A Leopárd után most jöjjön a Sólyom

A Leopárd után most jöjjön a Sólyom

Olaf Scholz német kancellár döntött és Berlin átad Kijevnek 14 darab „Leopard 2” típusú nehézharckocsit. Sőt azt is engedélyezi, hogy más államok is küldhessenek az ukránoknak német tankokat. A kezdeti öröm már eloszlott az ukrán parlamentben és Zelenszijék már írják is az új kívánságlistát.

Németország Leopard 2 harckocsikat küld Ukrajnának

Németország Leopard 2 harckocsikat küld Ukrajnának

Németország Leopard 2 harckocsikkal is segíti Ukrajnát az orosz támadás elleni védekezésben – közölte a szövetségi kormány szóvivője szerdán.

Német védelmi miniszter: Németország nem szigetelődött el Leopard harckocsik Ukrajnába küldésének ügyében

Németország nem szigetelődött el abban a kérdésben, hogy kell-e Leopard típusú német harckocsikkal támogatni az orosz támadás ellen védekező Ukrajnát – jelentette ki Boris Pistorius német védelmi miniszter kedden Berlinben.

Kijev ismételten kérte a Nyugatot, hogy küldjön harckocsikat és légvédelmi eszközöket

Ukrajna csütörtökön is kérte a nyugati szövetségeseket, hogy küldjenek harckocsikat és légvédelem eszközöket Kijevbe – erről Andrij Jermak, az ukrán elnöki iroda vezetője írt a Telegram üzenetküldő alkalmazáson.

Charles Michel támogatja harckocsik szállítását Ukrajnának

Charles Michel, az Európai Tanács elnöke szerint elérkezett az ideje, hogy több felszereléssel és harckocsikkal lássák el Ukrajnát.

Nagy-Britannia harckocsikat és önjáró lövegeket szállít Ukrajnának

Nagy-Britannia néhány héten belül harckocsikat és önjáró lövegeket szállít az ukrán fegyveres erőknek – közölte vasárnap a londoni miniszterelnöki hivatal.

Ursula háborúzni akar

Ursula háborúzni akar

Hétfőn még csak Robert Habeck alkancellár és gazdasági miniszter ütötte a harci dobokat, kedd reggel azonban már kedvenc fogtündérünk, Guy Verhofstadt arról ábrándozott Twitter-oldalán, hogy bárcsak lenne egy bátor német Brüsszelben, aki intézne néhány „Leopard-2” harckocsit Kijevnek. Kedd délutánra meglett a német amazon Ursula von der Leyen személyében. Remélhetően nem SMS-ben egyeztet majd a támadófegyverek átadásáról Zelenszkijjel.

Román csendélet: Ukrajnába tartó tankszállítmány akadt el Szilágy megyében

Elakadt egy Ukrajnába tartó tankszállítmány Szilágy megyében. Az egyik harckocsit szállító jármű letért az útról és nem tudott tovább haladni – írja az Antena3.

Innovatív Afrika: a szomáliai nép fiai így teszik naggyá hazájukat és nemzetüket

Egy szomáliai "mérnök" rájött, hogy miként tudná naggyá tenni hazáját, így az olcsó politikai szlogenek pufogtatása helyett a tettek mezejére lépett, és létrehozott egy csodát, amely minden bizonnyal tovább emeli Afrika, azon belül Szomália eget verõ nimbuszát.

Vissza az oldal tetejére