Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: tarjányi péter

Orbán hatalmáról álmodoznak baloldali provokátorok

Orbán hatalmáról álmodoznak baloldali provokátorok

Ha kizárod a napfényt az ablaktáblákkal, akkor az orvos az ajtón fog bejönni, tartja a kínai bölcsesség. Mindez a magát nyíltan baloldali biztonságpolitikai szakértőként aposztrofáló Tarjányi Péter Hirklikk.hu-nak adott nyilatkozata után jutott eszembe.

Kapcsolatban volt egymással a párizsi mészáros, Salah Abdeslam és a Gyõrkös-féle Nemzeti Arcvonal?

A Zoom.hu azt állítja, hogy a párizsi iszlamista merényletsorozat egyik fõszervezõje, Salah Abdeslam nem csak az eddig ismert két alkalommal járt Magyarországon. Tarjányi Péter lapja szerint a franciaországi terrorista a Gyõrkös-féle mozgalom tagjaival is találkozott, mégpedig feltehetõen azért, hogy olyan Szlovákiában hatástalanított gépkarabélyokat szerezzen, amelyeket például a Nemzeti Arcvonalhoz tartozó két elkövetõ is használni akart az Orbán Viktor ellen tervezett merényletben.

Tarjányi ismét castingoltatott: egy 76 éves marxista atlantista lesz a miniszterelnök-jelölt

Egy gyurcsányista kötõdésû blog arról ír, hogy megvan az MSZP-DK közös lista, sõt Gyurcsány a 76 éves Balázs Pétert szemelte ki miniszterelnök-jelöltnek.

Hülyék 2018: az MSZP beszólt Tarjányiéknak

Az MSZP szerint a Tarjányi Péter, Lattmann Tamás és Bodnár Zoltán nevével fémjelzett Magyar Progresszív Mozgalomnak az egyetlen célja az, hogy ne Botka László legyen az MSZP miniszterelnök-jelöltje.

Tarjányi Péter már egyszer szétverte a baloldalt, hátha most is sikerül

Tarjányi Péter - önjelölt biztonságpolitikai szakértõ - már a Medgyessy- és a Gyurcsány-kormányok alatt is kifejtette áldásos tevékenységét. Korabeli beszámolók alapján próbáltuk meg megfejteni a zoom.hu tulajdonosának szándékait.

Új párt született a baloldalon

Tarjányi Péter a független, objektív, mértéktartó és mértékadó Zoom.hu alapítója pár órával ezelõtt beismerte, hogy beszáll a belpolitikába.

Menekültek vagy migránsok, terrorizmus vagy háború?

A Jövõképp - Fiatalok Magyarországért Egyesület hétfõ este a migráció témájában rendezett kerekasztal-beszélgetést. A két beszélgetõpartner Tarjányi Péter biztonságpolitikai szakértõ, valamint Földi László titkosszolgálati szakértõ volt.

Vissza az oldal tetejére