Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: tarlós istván

Tarlós István: „Az időközi választások sikereinek trendje Budapesten is reménykeltő”

Tarlós István: „Az időközi választások sikereinek trendje Budapesten is reménykeltő”

Bármi történik vagy éppen nem történik a városban, Karácsony első dolga, hogy megnevezzen egy felelőst. Lehet az a felelős a miniszterelnök, lehet az elődje, lehet bárki más. Egy bizonyos, hogy ő aztán biztosan nem – hangsúlyozta lapunknak nyilatkozva Tarlós István volt főpolgármester, a miniszterelnök főtanácsadója. A behajtási vagy dugódíjról továbbá kijelentette, az nem Karácsony hibája, de ha a belvárosban és a belső területeken ilyen brutálisan emelik meg a parkolási díjakat, akkor a külső kerületekben nagyon kedvezőtlen helyzet fog előállni. 888-interjú.

A korábbi főpolgármester-helyettes szerint már felélte többletét a főváros

Még mindig nem tudni, mi lett azzal a kétszázmilliárdos többletforrással, amelyet az előző városvezetés hagyott hátra – mondta Bagdy Gábor, a Fidesz-KDNP fővárosi képviselője, korábbi főpolgármester-helyettes a Magyar Nemzet pénteki számában olvasható cikkben.

Tarlós István: Karácsony egy könnyen befolyásolható személyiség | Videó

A Mediaworks-Hírcentrum Narratíva című műsorának vendége volt Tarlós István, korábbi főpolgármester.

Karácsony hazugságokkal próbálja átkeretezni a Városháza-botrányt

A főváros baloldali vezetése egyáltalán nem vállalja a politikai felelősséget a Városháza-gate kapcsán – hangsúlyozta Tarlós István a Mediaworks Hírcentrumnak adott interjújában, amelyben a legkínosabb dolognak azt nevezte, hogy „Karácsony sorozatos hazudozással és önellentmondásokkal igyekszik az eredetitől egészen eltérő kontextusba helyezni a botrányt”.

Tarlós István szerint a Városháza-ügynek a rendőrségen a helye

A jelenlegi Városháza-ügyet aligha lehetséges egy önkormányzati vizsgálóbizottság keretei között tisztázni – mondta egy interjúban Tarlós István. A korábbi főpolgármester szerint a tömegközlekedés működési felfüggesztésének ötlete is csak egy buta blöff volt Budapest vezetése részéről.

Magyar Nemzet: Tarlós visszautasítja a baloldali rágalmakat

Magyar Nemzet: Tarlós visszautasítja a baloldali rágalmakat

Visszautasítja Tarlós István az MSZP–LMP–Párbeszéd azon állítását, hogy az előző ciklus alatt kiárusították volna a főváros vagyonát. A korábbi főpolgármester szerint éppen hogy visszavásárolták a szocialisták és a szabad demokraták által korábban elkótyavetyélt vízműveket, és ugyanezt kezdeményezték a csatornázási művek esetében – olvasható a Magyar Nemzet keddi számában.

Tarlós: az új ciklusból immár két év eltelt, teljesítés azonban nincs

A volt főpolgármester szerint a baloldal fővárosban érvényesített módszerei és stílusa két területen nyilvánulnak meg szemléletesen: az egyik a vontatott és avatatlan organizációval történő munkavégzés, a másik az ellenséges kommunikáció – olvasható a Magyar Nemzet szombati számában.

Pártalapítás lehet Karácsony mozgalmának célja

Pártalapítás lehet Karácsony mozgalmának célja

A nyilvánosság előtt használt 99 helyett, betűvel írva, Kilencvenkilenc Mozgalom Egyesületként jegyezhették be a Karácsony Gergely miniszterelnök-jelöltségét támogató szerveződést – szúrta ki a Magyar Nemzet kedden. A procedúrát Karácsony régi háttérembere Perjés Gábor intézte, aki egyben a Kilencvenkilenc Mozgalom elnöke is – noha ő maga nem szerepel a 99 Mozgalom alapítói között. A Bajnai Gordonnal is összefüggésbe hozott Perjés a Magyar Nemzetnek elismerte, hogy a 99 és a Kilencvenkilenc Mozgalom között van összefüggés, ám részletesebb magyarázatot csak későbbre ígért.

KamuGeri törvényt sérthetett a fővárosi közműcégek összeolvasztásával

KamuGeri törvényt sérthetett a fővárosi közműcégek összeolvasztásával

Ugyanazt a személyt, Mészáros Jánost alkalmazza a főváros két közműcége is vezérigazgató-helyettesként. Karácsony korábban azt ígérte, hogy költségcsökkentési céllal a berlini Stadtwerke mintájára összevonják a fővárosi közműszolgáltatókat, az összeolvasztás megszervezésében is részt vevő Mészáros János ugyanakkor a Főtávtól és az FKF Zrt.-től is fizetést kap – írja a Magyar Nemzet csütörtöki cikkében.

Tarlós István: Az én személyzeti munkámba senki nem szólt bele

Elkészült az újabb Patrióta-videó, amelyben Bohár Dániel készített egy hosszabb interjút a korábbi főpolgármesterrel.

Vissza az oldal tetejére