Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: tett és védelem alapítvány

Elfogadhatatlannak tartja Szilágyi György holokausztot relativizáló kijelentését Róna Tamás főrabbi

Elfogadhatatlannak tartja Szilágyi György holokausztot relativizáló kijelentését Róna Tamás főrabbi

Ha ma Magyarországon egy véleményformáló személyiség azt állítja, hogy akit bármilyen okból nem oltanak be, azt majd koncentrációs táborba zárják, azt mint vallásos ember, és mint rabbi, a leghatározottabban vissza kell utasítanom – jelentette ki a Magyarhoni Zsidó Imaegylet (Zsima) elnöke a Mandinernek.

2018-ban Európában nőtt, Magyarországon viszont csökkent az antiszemita gyûlöletcselekmények száma

A Tett és Védelem Alapítvány antiszemita incidensekrõl szóló éves jelentése szerint 2018-ban Európában nõtt, Magyarországon viszont csökkent az antiszemita gyûlöletcselekmények száma.

Magyar támogatással valósulhat meg az EU minden államára kiterjedõ antiszemitizmus monitoring

Évente egymilliárd forintot ad a magyar kormány a magyar kezdeményezésre és szervezésben létrejövõ európai antiszemizitmus monitoringozó szervezet mûködéséhez. Az EU minden tagállamára egységes szempontok alapján kiterjedõ uniós antiszemitizmus megfigyelõ és jelzõrendszert a Köves Slomó, EMIH-vezetõ alapította Tett és Védelem Alapítvány építi ki.

Tett és Védelem Alapítvány: Szávay antiszemitizmusa a Jobbik valódi arca

Az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség (EMIH) által, a magyarországi antiszemitizmus monitorozására létrehozott Tett és Védelem Alapítvány szerint a mai napig antiszemita pártnak tekinthetõ Jobbiknak a képviselõje, Szávay István a fizikai erõszakkal párosuló antiszemita gyûlöletbüncselekménnyel való hencegésével átlépte azt a határt, amit egy országgyûlési képviselõ soha sem tehet meg.

Köves Slomó: Franciaországban a zsidó közösség etnikai tisztogatásként éli meg a mindennapos agressziót

A magyar kormány támogatásával kezdi el az egész Európai Unió területére kiterjedõ antiszemitizmus-monitoringozást az Európai Tett és Védelem Liga - mondta el a 888.hu-nak nyilatkozva Köves Slomó, az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközség vezetõ rabbija. Az új szervezet az EMIH Tett és Védelem Alapítványának módszertana alapján összehasonlíthatóvá teszi majd az EU tagországaiban megjelenõ antiszemita megnyilvánulásokat, amelyek közül jelenleg a francia és Benelux térségben elkövetett fizikai támadások a legsúlyosabbak.

A magyar kormány már Brüsszelben is küzd az antiszemitizmus ellen

Az európai zsidóság helyzetével foglalkozó brüsszeli konferencián a Tett és Védelem Alapítvány alapítója, Köves Slomó rabbi bejelentette egy európai szintû szervezet létrehozását, amely az erõsödõ európai antiszemitizmussal szembeni fellépéshez nyújt hatékony segítséget.

Nincsenek biztonságban a zsidók Nyugat-Európában

Franciaországban a tavalyi évben nagyjából 1800 zsidóellenes atrocitás történt, melyek fele fizikai volt.

Egy zsidó szervezet szerint a Jobbik csak szavazatokat akar szerezni a cukiságkampánnyal

A párt mögött nincs valódi változás, céljuk csak a szavazatmaximalizálás.

Köves Slomó: nem antiszemitizmus a "sorosozás"

Köves Slomó nem tud olyan nemzetközileg elfogadott normáról, amely szerint a "sorosozás" antiszemita beszédnek számítana. A rabbi annak az Egységes Magyarországi Izraelita Hitközségnek a vezetõje, amely a magyarországi antiszemita jelenségek monitorozását és dokumentálását egész évben végzõ, Tett és Védelem Alapítvány (TEV) szervezetét is mûködteti.

Vissza az oldal tetejére