Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: transzszexuális

Transzszexuális nőellenesség Nyugaton

Transzszexuális nőellenesség Nyugaton

Az Economist a múlt héten publikált egy cikket, amelyben arról elmélkedik a szerző, hogy a „nő” kifejezés miért köt csomót az emberek nyelvére. Ennek kapcsán érdemes rávilágítani arra, hogy a politikai korrektség és a szélsőséges egyenlőségpártiságból táplálkozó progresszivizmus hogyan rombalja le szándékosan a férfiak és nők közötti határvonalat, és fordul teljes abszurditásba.

Transzszexuális sátánista anarchista sheriff-jelölt egy amerikai megyében

Transzszexuális sátánista anarchista sheriff-jelölt egy amerikai megyében

A hölgyet a Republikánus Párt indította, véletlenül. Aria DiMezzo a „Fuck The Police” szlogennel indul a választáson, a párt pedig már nem nagyon tud semmit sem csinálni, reménykednek benne, hogy a lakosok nem választják meg.

Így kényszerítené térdre Magyarországot genderügyileg az Európai Bíróság

Így kényszerítené térdre Magyarországot genderügyileg az Európai Bíróság

Brüsszelnek elege van a sok elhajló országból, akik szerint a nemiség nem egy választható és igény szerint változtatható fogalom. Magyarországgal teremtene precedenst és tenne pontot a genderkérdés végére.

Nõként hivatkozik magára a transznemû pedofil, mégis férfi rabtársai lesznek

Tökéletes látleletet biztosít a fejlett Nyugatról annak a férfinak az esete, aki miután több kislányt is megerõszakolt, nemet váltott, a bíróságon már nõként hivatkoztak rá, ám börtönbüntetését mégis egy férfibörtön keretein belül kell letöltenie.

A Starbucks mostantól nemváltó mûtétek finanszírozására fordítja bevételét

A Magyarországon is megtalálható Starbucks nemzetközi kávéházlánc amerikai központjának bejelentése szerint mostantól átvállalják minden munkavállalójuk nemváltó mûtétjének a költségeit, azaz minden barista és felszolgáló ingyen és bérmentve cserélheti le a nemi szervét, nemi identitását - vagy éppenséggel mindkettõt.

A megoldhatatlan liberális dilemma: egy muszlim nõ gyantázhat-e egy transzszexuálist?

Azt, hogy a korlátok nélküli liberalizmusnak néha már önmaga válik a korlátjává, jól példázza az az eset, amikor egy kanadai transzszexuális azért perelt be egy szépségszalont, mert az ott dolgozó muszlim vallású nõ - aki csak nõi testeket érinthet - nem volt hajlandó a férfi nemi szervvel is rendelkezõ kuncsafton a gyantázást elvégezni.

Ezt üzeni Conchita Wurst

Milliónyi Conchita Wurst országa vagyunk, ami az eltitkolt fertõzõ betegségeket illeti.

Nemi átalakítás: egy 12 éves gyerek életét akarják örökre tönkretenni

A brit egészségügy segítségét kéri két szülõ annak érdekében, hogy a 12 éves fiúgyermeküket olyan gyógyszeres kezelésnek vessék alá, amely örökre meggátolná, hogy pubertáskori férfijegyei kifejlõdjenek.

Uniszex WC-k épülhetnek a berlini középületekben

Berlin igazságügyi szenátora azt javasolja, hogy uniszex WC-k legyenek a középületekben.

Vissza az oldal tetejére