Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: uber

Kritizálja az Ubert egy transznő, mert nem engedték megváltoztatni a nevét

Kritizálja az Ubert egy transznő, mert nem engedték megváltoztatni a nevét

Charlie Hadley-t, a nővé vált férfit sokszor „uram”-nak szólítják a sofőrök, és elmondása szerint emiatt sok kellemetlenség éri.

Feminista tévhitek és az Uber-kísérlet

Feminista tévhitek és az Uber-kísérlet

Tartja magát egy tévhit a feministák körében, amely szerint a nők ugyanazért a munkáért kevesebb bért kapnak. Ennek oka szerintük, hogy a férfiközpontú világban diszkrimináció áldozatai. A feltételezett társadalmi igazságtalanságot pedig külső beavatkozással kellene megszüntetni. A téma folyamatosan napirenden van, az „egyenlő munkáért egyenlő bér” szlogent a legutóbbi EP-kampányban is hallhattuk ellenzéki párt részéről.

Ahová betette az Uber a lábát, csak a baj van vele

Szinte nincs olyan európai ország, ahol eddig nem okozott problémát az Uber nevû fuvarmegosztó alkalmazás. Dánia, Belgium, Románia, Horvátország - most pedig egy újabb helyen, Spanyolországban borzolja a kedélyeket az applikáció.

Reggel 7:59

Ezek a legfontosabb hírek péntek reggel.

Betiltották az Ubert Bécsben

A tisztességes verseny szabályait sértette meg az amerikai vállalat, emiatt gyûlt meg a baja az osztrák fõváros kereskedelmi bíróságával.

Már Brüsszelben is kiakadtak az Uber miatt

Mintegy 600 taxis sztrájkja nehezíti a forgalmat Brüsszelben, akik azt szeretnék elérni, hogy szigorítsák a fuvarmegosztó szolgáltatásokat végzõ Uber mûködési feltételeit, és mondjon le a jelenlegi szabályokért felelõsnek tartott közlekedési miniszter - közölte a La Libre Belgique címû belga napilap kedden.

Az Indexet ismét megcáfolta az élet

A legnagyobb pofonokat tényleg az élet osztja ki, mondaná az Oravecz Nórába öltött Panyi Szabi, aki a magyarországi Uber körüli cirkuszban természetesen az amerikai hiperkapitalista cég oldalára állt és egy összeesküvéseken nyugvó véleménycikket írt. Mondanom sem kell, hogy minden, amit Panyi elõre látott, az bekövetkezett, csak nem éppen úgy, ahogy azt megjövendölte a Jós.

Reggel 7:59

Soros György EP-képviselõje szerint automatikus kényszerbetelepítés kell; Egy agg demokrata párti képviselõ is évtizedeken keresztül zaklatott nõket; Az Uber lefizette a tõle adatokat ellopó hackereket. Ezek a nap legfontosabb hírei!

Lefizette az Uber a tõle adatokat ellopó hackereket

Az Uber globális személyszállító vállalat csak most közölte, hogy tavaly csaknem 57 millió ügyfél adatait lopták el tõle hackerek, akiket sajtóinformációk szerint késõbb lefizettek, hogy megsemmisítsék azokat.

A muszlim Uber-sofõr megölte két gyermekét, majd rágyújtotta a házat a nejére

Börtönbüntetésre ítéltek egy muszlim férfit, aki benzines ruhával fojtotta meg gyermekeit és gyújtotta fel saját lakását pénzügyi problémákra hivatkozva.

Vissza az oldal tetejére