Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: ukrán menekültek

Több mint kilencezren érkeztek Ukrajnából szerdán

Az ukrán-magyar határszakaszon 5207-en léptek be szerdán Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 4279-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) csütörtökön az MTI-t.

Több mint tizenötezren érkeztek Ukrajnából vasárnap

Az ukrán-magyar határszakaszon 6649-en léptek be vasárnap Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 8833-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek – jelentette az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) hétfőn.

Csaknem 20 ezren érkeztek Ukrajnából szombaton

A beléptetettek közül a rendőrség 293 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást.

ORFK: 7622-en érkeztek Ukrajnából szombaton

Az ukrán-magyar határszakaszon szombaton 7622-en léptek Magyarország területére, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 13 086 személy nyilatkozott úgy, hogy Ukrajnából érkezett – közölte Országos Rendőr-főkapitányság.

ORFK: 12 360-an érkeztek Ukrajnából szerdán

Az ukrán-magyar határszakaszon 6634 ember lépett be szerdán Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 5726-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek.

ORFK: 11 563-an érkeztek Ukrajnából kedden

Az ukrán-magyar határszakaszon 5989 ember lépett be kedden Magyarországra, a román-magyar határon belépők közül pedig 5574-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek.

Írország lassan már nem tud több ukrán menekültet befogadni

Nem mintha nem lenne elég kapacitásuk, csak sokan érkeztek most Afrikából is hozzájuk.

ORFK: 11 202-en érkeztek Ukrajnából kedden

„Az ukrán-magyar határszakaszon 6356 ember lépett be kedden Magyarországra, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 4846-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek” – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szerdán.

Lengyelország 450 millió euró kölcsönt vesz fel az ukrajnai menekültek megsegítésére

Az Európa Tanács arról tájékoztatott, hogy a CEB által jóváhagyott, minden idők legnagyobb hitele támogatni fogja a lengyel kormányt abban, hogy kezelni tudja az ukrajnai háború elől menekülők tömeges beáramlását és hosszútávú megsegítését.

„Európának ugyanúgy be kell fogadnia más migránsokat, mint ahogy az ukrajnai menekülteket”

Az Ukrajnából érkező menekültek esetében életbe léptetett európai befogadási és szolidaritási mechanizmushoz hasonlót szorgalmazott az élelmiszerválság miatt menekülő migránsokkal szemben Luciana Lamorgese olasz belügyminiszter, aki a földközi-tengeri országok miniszteri találkozója előtt nyilatkozott a La Repubblica című lapnak.

Vissza az oldal tetejére