Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: unesco

Újabb tempolomot fosztottak ki, ezúttal Dél-Franciaországban

Újabb tempolomot fosztottak ki, ezúttal Dél-Franciaországban

A tavalyi statisztikák szerint Franciaországban naponta három templomot fosztanak ki.

Világörökségi helyszínek fognak eltûnni a következõ évtizedekben

Intsünk búcsút a közkedvelt Velencének, a görög Epheszosznak és további 80 világörökségnek.

Mit ad isten, a románok ismét elfelejtették képviselni a csíksomlyói búcsú felvételét az UNESCO szellemi világörökségi listájára

A Krónika erdélyi magyar napilap szerdai számában azt írja, hogy Románia ismét elmulasztotta képviselni a csíksomlyói búcsú felvételét az ENSZ Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének (UNESCO) a szellemi világörökségi listájára.

Ezért lépett ki az Egyesült Államok az UNESCO-ból

A szervezet Izrael-ellenes elfogultságára hivatkozva az Egyesült Államok külügyminisztériuma október 12-én bejelentette: az ország kilép az UNESCO-ból, az Egyesült Nemzetek Szervezetének Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetébõl. A döntés jövõ év végén, 2018. december 31-én lép érvénybe.

A románok bohócot csinálnak magukból, csak hogy kiaknázhassák Verespatakot

Románia visszavonná az UNESCO-tól azt a pályázatot, amelyet az év elején az elõzõ román kormány kulturális minisztere nyújtott be azzal a céllal, hogy az ENSZ-szervezet nyilvánítsa a világörökség részévé az erdélyi Verespatakot.

UNESCO-díjat nyert Pécs

Magyarországon elõször Pécs nyerte el az UNESCO által az idei évre kiírt Tanuló Város-díjat (Global Learning City Award) - közölte a baranyai megyeszékhely önkormányzata és a Pécsi Tudományegyetem pénteken.

Román államtitkár gáncsolta el a csíksomlyói búcsú védettségét

A Maszol.ro portál állítása szerint a román kulturális minisztérium államtitkárán múlt, hogy az Egyesült Nemzetek Nevelésügyi, Tudományos és Kulturális Szervezetének (UNESCO) Etiópiában ülésezõ testülete nem vette fel csütörtökön a védett szellemi kulturális örökségek listájára a csíksomlyói búcsút.

Izraeli miniszterhelyettes: az olaszországi földrengés Isten büntetése volt

Még szerdán hangzott el a felháborító kijelentés, amiért azóta több izraeli politikus is bocsánatot kért. A kijelentés a hétvégén kapott nagyobb nyilvánosságot.

Izrael befagyasztja kapcsolatait az UNESCO-val

Mint csütörtökön megírtuk, az UNESCO, az ENSZ kulturális szervezete, aznapi határozatában megkérdõjelezte a zsidóságnak a jeruzsálemi Siratófalhoz fûzõdõ kapcsolatát. Erre válaszul Izrael befagyasztotta kapcsolatait az UNESCO-val.

Vissza az oldal tetejére