Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: unortodox gazdaságpolitika

Századvég: 3 százalék feletti növekedés és dinamikus bérnövekedés várható idén és jövõre is

A Századvég Gazdaságkutató nem módosított tavalyi, decemberi prognózisán: továbbra is 3,9 százalékos növekedést vár 2019-re, egy évvel késõbbre pedig 3,5 százalékot.

Annyira imádják a befektetõk Magyarországot, hogy nem akarják itt hagyni

A Magyar Nemzeti Bank alelnöke, Nagy Márton egy budapesti konferencián arról beszélt, hogy a régióban Magyarországnak a legerõsebb a tõkemegtartó képessége.

Imádják a cégek Magyarországot

Hazánk világszerte a hetedik legkedveltebb befektetési célpont egy friss összeállítás szerint.

40 éve nem volt ilyen alacsony az ország devizakitettsége

Boros Imre közgazdász a köztévében beszélt.

Orbán megvalósította Trump álmát

Orbán Viktor gazdasági modellje Donald Tump amerikai elnök álmát valósítja meg - írta Magyarországgal foglalkozó elemzésében pénteken a Bloomberg. A cikk szerint a magyar gazdasági modell néhány eszköze az Egyesült Államokban is mûködõképes lenne.

Így állt talpra Magyarország az elmúlt 8 évben

A Mandiner összeszedte az elmúlt nyolc év legfontosabb gazdaságpolitikai trendfordulóit. Ezeknek köszönhetõen Magyarországnak sikerült kitörnie a két évtizedes kudarcok sorozatából. A sokak által csak "unortodox gazdaságpolitikai felfogást" ma már a nemzetközi szakmai közvélemény is elismeri.

Brit pénzügyi lap: sikeres a magyar gazdaság

A magyarországi gazdaságpolitika eredményeit méltatja a MoneyWeek brit pénzügyi lap tudósítója, aki cikkében arra is figyelmeztet, hogy Orbán Viktor esetleges választási vereségével a sikeres unortodox gazdaságpolitika megváltozhat, ezért a leendõ külföldi befektetõknek érdemes megvárniuk a választások kimenetelét - írta keddi lapszámában a Magyar Idõk.

Szijjártó: ha nincs határvédelem, akkor veszélybe kerülnek a magyar munkahelyek

A külgazdasági és külügyminiszter úgy fogalmazott: máshova viszik a külföldi befektetõk a jó fizetést és megélhetést kínáló munkahelyeket, ha Magyarország nem marad meg Európa legbiztonságosabb országának.

Jó év lesz ez a 2018!

Minimálbér-emelkedés és adócsökkentés. Szavak, melyekkel a Medgyessy-Gyurcsány-Bajnai ballib triumvirátus regnálása alatt nem találkozhattál. 2018-ban viszont igen!

Este 7:59

Brit politikus: helyes döntés a Soros-tervrõl tartott nemzeti konzultáció; Hiába a liberális hiszti, Magyarország újabb mutatóban ért el elõrelépést; Az Index igazgatósági tagja rendelte meg a Jobbik lejárató kampányát. Az este legfontosabb hírei a 888-on.

Vissza az oldal tetejére