Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: valentin-nap

Tinder és az illúzió | VIDEÓ

Pszicho címû sorozatunk elsõ részében arról kérdeztük meg állandó szakértõnket, Horváth Zsófiát, hogy miben változtak meg társkeresési szokásaink, mióta az internet uralja az életünket.

Pakisztán idén is tiltja a Valentin-nap megünneplését

Évek óta vita tárgya Pakisztánban, hogy összefér-e az iszlám tanításokkal a Bálint-nap, azaz a Valentin-nap nyilvános megünneplése, melynek keretében szerelmespárok kedveskednek egymásnak.

Az iszlám és a Valentin-nap

A muszlimok aggódnak a Valentin-nap miatt, ami egyre erõsebben befolyásolja a keményvonalas iszlámot. Indonézia szerint a szerelmesek napja az ország kulturális normái ellen hat.

Valentin-napi tréfa áldozata lett a brit miniszterelnök

Egy brit humorista virágot szeretett volna küldetni Theresa May brit miniszterelnöknek Donald Trump nevében, és a jelek szerint sikerrel járt.

Pakisztán beintett a szerelmeseknek

Vannak országok, ahol nem kérnek a Valentin-napból. Ilyen a muszlim többségû Pakisztán is, amelynek a legfelsõbb bírósága hétfõn a teljes országra kiterjedõ tilalmat rendelt el.

Nincs még ötleted Valentin-napra?

Nekünk van egy jó ötletünk: romantikus vacsorával egybekötött utazásra invitál a Vál-völgyi Kisvasút a szerelmesek ünnepén.

Nyolc dolog, amit nem tudtál a Valentin-napról

Van aki gyûlöli, van aki kifejezetten várja és készül rá, az mindenesetre tény, hogy az angolszász országokból hódító útjára indult Valentin-nap Magyarországon is egyre elterjedtebbé vált az elmúlt években. Összeszedtünk 8 érdekes infót, amirõl lehet, hogy nem hallottatok eddig.

Valentin-napi zenék, amiktõl tutira kiráz a hideg

Valentin-nap alkalmából összeszedtük azokat a számokat, amiket örökre kitiltanánk mindenhonnan.

Vissza az oldal tetejére