Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: vallomás

A sündisznó csak egyszer tévedett, a baloldal rendre felmászik a súrolókefére

A sündisznó csak egyszer tévedett, a baloldal rendre felmászik a súrolókefére

Rég hallottam a bevallottan baloldali gondolkodású emberektől olyan őszinte, egyenes vallomást, mint amilyet Mérő László tett a választások csalásmentességéről, a voksolások tisztaságáról az ATV-ben tegnap. Ha jól belegondolok, talán eddig még soha senkitől nem hallottam ilyet.

Városháza-gate: vallott az 1-es számú tanú

Városháza-gate: vallott az 1-es számú tanú

Egy tanú részletes vallomást tett arról, hogy a Karácsony Gergely vezette főváros Berki Zsolt közreműködésével miként próbált vevőt találni a Városházára. Az ingatlant kezdetben 40 milliárd forintért plusz 10 százalék „jutalékért” kínálták amerikai és izraeli befektetőknek.

USB-kártyákkal csalta el Biden a választást Pennsylvaniában?

USB-kártyákkal csalta el Biden a választást Pennsylvaniában?

Nagyjából 120 ezer voks jogszerűségét kérdőjelezi meg az amerikai haditengerészet korábbi parancsnokának vallomása.

Szemtanúk eskü alatt tett döbbenetes vallomása az amerikai választásról

Szemtanúk eskü alatt tett döbbenetes vallomása az amerikai választásról

Korábbi munkatársát kérte fel kabinetfőnöknek Joe Biden. Ron Klain azonban kellemetlen pillanatokat él most át egy néhány évvel ezelőtti tweetje miatt, amely a mostani helyzetben félreérthető lehet. Miközben a baloldali sajtó arról beszél, hogy nem volt csalás az amerikai elnökválasztáson, egyre többen tesznek eskü alatt vallomást, amelyekből anomáliák sora derül ki.

Halálsoron lévõ dzsihadisták vallomásait sugározzák az iraki tv-ben

Újszerû koncepcióval rukkolt elõ egy iraki televíziós csatorna: kivégzésre váró iszlamista harcosok vallomásait sugározzák a nézõknek, elrettentés céljából.

Ahmed H. ismét összevissza beszélt a bíróság elõtt

Többször is komoly ellentmondásba keveredett vallomása során Ahmed H. az ellene a röszkei közúti átkelõnél 2015 õszén történt tömegzavargás ügyében folyó, megismételt elsõfokú eljárás hétfõi tárgyalási napján a Szegedi Törvényszéken.

Kiderült: Soros felajánlotta az anyjának, hogy segít neki meghalni

"Megkérdeztem tõle, szüksége van-e a segítségemre, tulajdonképpen felajánlottam neki" - írja bensõséges vallomásában Soros György amerikai tõzsdespekuláns egy, az eutanázia legalizálása és az amerikai egészségügyi reform kapcsán elkészített, az Open Society Foundations (Nyílt Társadalom Alapítványok) gondozásában megjelentetett tanulmányában.

Beismerte tettét a Teréz körúti robbantó

Eddig nem volt hajlandó vallomást tenni P. László, de valószínûleg a szerdán kézhez kapott végleges szakértõi vélemények miatt meggondolta magát.

Vissza az oldal tetejére