Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: varga judit

Először látogatott belga kül- és Európa-ügyi miniszter Magyarországra 2011 óta

Varga Judit igazságügyi miniszter közösségi oldalán számolt be a találkozóról.

Varga Judit: Az elmúlt 15–20 évben az unió válságból válságba bukdácsol

Varga Judit: Az elmúlt 15–20 évben az unió válságból válságba bukdácsol

A magyar vidék és az itt élő emberek a magyarság és a magyar szellem értékének őrzői – jelentette ki az igazságügyi miniszter szombaton Nyíriben, a zempléni település megújult művelődési házának átadóünnepségén.

Varga Judit: A tagállamok elfogadták a magyar helyreállítási tervet

A tagállamok meghallgatták Magyarország érveit, és kedd hajnalban elfogadták a koronavírus-járvány utáni gazdasági helyreállítást segítő uniós források lehívását lehetővé tevő magyar helyreállítási tervet – jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter Brüsszelben kedden.

Orbán Viktor a Heritage Foundation vezetésével tárgyalt

Orbán Viktor miniszterelnök kedden a Karmelita kolostorban fogadta az amerikai Heritage (Örökség) Alapítvány delegációját; a Kevin Roberts elnök vezette szervezet ma már az amerikai konzervatív oldal legbefolyásosabb köz- és külpolitikai kutatóintézetének számít – közölte az MTI-vel Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

A kommunizmus leszámolt mindenkivel, akit ellenségének kiáltott ki

A kommunizmus leszámolt mindenkivel, akit ellenségének kiáltott ki – mondta Varga Judit igazságügyi miniszter a Szovjetunióba hurcolt magyar politikai rabok és kényszermunkások emléknapján pénteken Budapesten, a szovjet megszállás áldozatainak emlékművénél.

Átadták az Áldozatsegítő Pontot Békéscsabán

Az áldozatsegítési rendszer további fejlesztését és a társadalom tudatosságának növelését nevezte elérendő célnak Varga Judit igazságügyi miniszter csütörtökön Békéscsabán, az áldozatsegítő pont átadásán.

Varga Judit: a közjegyző pártatlan jogi szolgáltatást nyújt

A közjegyző a függetlenség, a pártatlanság és a szakszerűség érvényesülése mellett a jogviták peren kívüli elintézéséért dolgozik – fogalmazott az igazságügyi miniszter szombaton Budapesten, a 33. Közép-Európai Közjegyzői Kollokvium plenáris ülésén mondott záróbeszédében.

A Gyurcsány-Dobrev kettőst raportra várják a választók

A Gyurcsány-Dobrev kettőst raportra várják a választók

A Gyurcsányhoz közel álló Nyugati Fény gázdájához méltóan imádja a szélsőségeket és a hazugságokat. Most azzal kéjeleg az olvasók előtt, hogy kiabáló címmel teszi közhírré az általa álmodott valóságot.

Varga Judit: a kommunizmus bűneit ugyanolyan szinten kellene kezelni, mint a nácizmus bűneit

Nagyon fontos hiányt pótol az Egyesült Államokban a Kommunizmus Áldozatainak Emlékalapítványa, hiszen emlékezteti a felnövekvő generációkat arra itt is, hogy mi történt sok-sok évtizeddel ezelőtt, és hogy a kommunizmus bűneit ugyanolyan szinten kellene kezelni, mint a nácizmus bűneit – mondta Varga Judit igazságügyi miniszter a Kommunizmus Áldozatainak Múzeumában Washingtonban.

„Semmilyen olyan javaslat nem elfogadható, amely veszélyeztetik az energiabiztonságot”

A csütörtökön kezdődő, kétnapos EU-csúcson az energiaügyi kérdésekben Magyarország határozott álláspontot fog képviselni, a kormány számára ugyanis a magyar emberek, a magyar háztartások védelme a legfontosabb – jelentette ki Varga Judit igazságügyi miniszter Luxembourgban.

Vissza az oldal tetejére