Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: városháza-ügy

Városháza-gate: vallott az 1-es számú tanú

Városháza-gate: vallott az 1-es számú tanú

Egy tanú részletes vallomást tett arról, hogy a Karácsony Gergely vezette főváros Berki Zsolt közreműködésével miként próbált vevőt találni a Városházára. Az ingatlant kezdetben 40 milliárd forintért plusz 10 százalék „jutalékért” kínálták amerikai és izraeli befektetőknek.

Narratíva: ezek voltak 2021 legfontosabb belpolitikai eseményei

Cseh Katalin-botrány, Városháza-gate, előválasztás – a Narratíva című műsorban, a 2021-es év legfontosabb belpolitikai eseményeiről volt szó. A Mediaworks Hírcentrumának podcast adásában ezúttal a Hírcentrum munkatársai voltak Heiter Dávid Tamás vendégei, Bácskai Balázs, Kárpáti András és Kis Ferenc.

Minden, amit a Városháza-ügyről tudni érdemes – II. rész

Rendkívüli sajtótájékoztatót tartott Karácsony Gergely és főpolgármester-helyettesei, november 16-án, ugyanis egy kellemetlen hangfelvétel látott napvilágot. A telekeladások kapcsán Gansperger Gyula baloldali üzletember felvázolt egyfajta jutalékos rendszert, megemlítette Kiss Ambrus főpolgármester-helyettes nevét és még Bajnai Gordonét is. A Mediaworks Hírcentrum Városháza-gate sorozatának második része a botrány kirobbanását követő harmadik hetet dolgozza fel.

Karácsony beleegyezésével tárgyaltak a Városháza eladásáról

A Karácsony Gergely vezette fővárosi önkormányzat szándékában állt a Városháza értékesítése, pályázatról nem volt szó – minderről Bodnár Dezső beszélt a Városháza-gate-et vizsgáló bizottság előtt hétfőn. Bodnár Dezső az a férfi, akinek a levelét múlt héten olvasta fel Láng Zsolt, a Fidesz-KDNP budapesti frakcióvezetője. A levélben többek között az állt, hogy valóban működik a jutalékos rendszer a Városházán – írja az Origo.

A 444 simán elhallgatta a Városháza-ügy kulcsrészleteit

A 444 simán elhallgatta a Városháza-ügy kulcsrészleteit

Nem véletlen, hogy a Soros-blog nem igazán foglalkozik a Városháza-ügyel.

Bajnai Gordon és ami mögötte van

Bajnai Gordon és ami mögötte van

Bár Bajnai Gordon a 2014-es választási kudarc után gyakorlatilag visszavonult a magyar politika élvonalából, 2018 után ismét aktivizálta magát, felügyelete alatt épül a baloldali választói adatbázis, aktivistákat toboroz – egyebek mellett ez derül ki sorozatunkból, amely a volt kormányfő mozgását veszi górcső alá – írja a Magyar Nemzet.

Ő a Városháza-ügy táskás embere

Ő a Városháza-ügy táskás embere

A Mediaworks Hírcentrum összeállításából kiderül, hogy a táskás ember családja a néhai Kiss Péter szocialista miniszter környezetében alapozta meg baloldali kapcsolatait.

Vissza az oldal tetejére