Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Címke: vox

Giorgia Meloni: az EU-nak védenie kell a külső határait

Az Európai Uniónak (EU) védenie kell külső határait, csak a valódi menekülteket kell befogadnia – hangsúlyozta Giorgia Meloni olasz kormányfő az Európai Konzervatívok és Reformerek európai parlamenti frakció Varsói Csúcs (Warsaw Summit) című konferenciáján szombaton lejátszott videoüzenetében.

A spanyol jobboldal vezetője a V4 egységét méltatta Lengyelországban

A visegrádi csoport (V4) a nemzeti szuverenitás védelmében tanúsított egységét méltatta Santiago Abascal, a spanyol VOX párt vezetője abban az interjúban, amelyet a TVP Info lengyel közszolgálati hírtelevíziónak adott hétfőn megkezdődött lengyelországi látogatása kapcsán.

Orbán Viktor: A globalista ideológiákkal szemben meg kell védeni a gyermekeinket és a családokat is

Orbán Viktor: A globalista ideológiákkal szemben meg kell védeni a gyermekeinket és a családokat is

A VIVA22 egy spanyol politikai, kulturális és ünnepi rendezvény, melyet idén október 8-9. napon tart meg a VOX spanyol jobboldali párt. A mai napon több olyan neves politikus is felszólal, amelyekkel a párt nemzetközi szövetséget kötött. Donald Trumphoz és Giorgia Melonihoz hasonlóan Orbán Viktor is videóüzenetben köszöntötte a rendezvényen megjelenteket.

Történelmi jobboldali győzelem Andalúziában, Spanyolországban sem kérnek a baloldalból

Az Alapjogokért Központ küldöttsége – Szánthó Miklós főigazgató, Kovács István stratégiai igazgató és Farkas Vajk nemzetközi igazgató – spanyol partnerei meghívására a helyszínen követte a spanyol belpolitikai szempontjából nagy jelentőségű andalúziai tartományi választásokat.

A spanyol jobboldal vezetőjével tárgyalt Orbán Viktor

A spanyol jobboldal vezetőjével tárgyalt Orbán Viktor

Orbán Viktor miniszterelnök, a Fidesz elnöke szerda este a Karmelita kolostorban fogadta Santiago Abascalt, a legnagyobb spanyol konzervatív párt, a Vox elnökét – tájékoztatta az MTI-t Havasi Bertalan, a miniszterelnök sajtófőnöke.

Spanyol bevándorlásellenes politikus: az afgánok menjenek muszlim országokba

Santiago Abascal, a Vox spanyol jobboldali párt vezetője nem fogta vissza magát.

Hiába a spanyol baloldal ajvékolása, a bíróság jóváhagyta a VOX migránsellenes kampányát

A spanyol radikális jobboldali VOX párt a migránsok eltartásának a rendkívül magas állami költségét kifogásolta, összehasonlítva azt a nyugdíjak alacsony összegével. A spanyol baloldal feljelentette a pártot, de a madridi bíróság szerint nincs a kampányban semmi erőszakos; a VOX csak bemutatta a migráció nyilvánvaló problémáját – közölte az RTVE nevű spanyol hírtelevízió.

A magyarok még Fekete-Győr kedvéért sem fordulnak ki magukból

A magyarok még Fekete-Győr kedvéért sem fordulnak ki magukból

Fekete-Győr András, a Momentum elnöke úgy gondolja, hogy ha már az utóbbi időben sikerült kellően lejáratnia magát szellemi ürességét bemutató interjújában, akkor ideje Orbán Viktoron is fogást keresni. Nem sikerült.

Napi Momentum-szürreál: Orbán teljesen eljelentéktelenedett

Napi Momentum-szürreál: Orbán teljesen eljelentéktelenedett

Bár Fekete-Győr Andrásnak eddig még nem sikerült bejutni a parlamentbe, most Orbán Viktort nevezi jelentéktelennek az új európai jobboldal szervezése miatt.

Orbán Viktor: Családpolitika, határvédelem, keresztény kultúra

Santiago Abascallal találkozott a magyar kormányfő.

Vissza az oldal tetejére