Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Gáspár Győző a 888-nak: Nem nyerhet Márki-Zay Péter!

Prokaj Dávid, Schüller Márton Imre

2022.04.01. 10:00

A Békemeneten való részvétele óta megváltozott az élete Győzikének, aki az elmúlt 23 év alatt nagy hírnévre tett szert énekesként és műsorvezetőként. A showman a 888-nak elmondta a véleményét a vasárnapi országgyűlési választásról, a baloldalról és Márki-Zay Péterről is.

 

888.hu: Mikor döntöttél úgy, hogy belépsz a Fideszbe?

Gáspár Győző: Először voltam a Békemeneten, majd ezt követően úgy éreztem, hogy itt az ideje felvállalni a véleményemet is. Ugyan elkészült egy kép hétfőn a Budai Gyulával, de a hírekkel ellentétben hivatalosan még nem léptem be a Fideszbe, ez csak jövőhéten fog megtörténni. Most mindenki, ahogyan én is, a kampánnyal foglalkozik, majd a választást követően tudunk rátérni a belépésre.

 

888.hu: Mi volt az a pont, és mikor döntötted el, hogy felvállalod a politikai véleményedet?

Gáspár Győző: Én már nagyon régóta a Fidesszel szimpatizálok, csak ezt még nem tudtam nyilvánosan felvállalni, mivel volt egy szerződésem, amely nem engedte. Ez a szerződés azonban már lejárt. A héten folyamatosan intézek call centerezést, és látogatok el olyan cigányokhoz, akik még életükben nem voltak szavazni. Rendkívül boldog vagyok, hogy tudtam velük beszélni, és meg is tudtam győzni őket a szavazás fontosságáról.

Kapok támadásokat, de sokan vannak, akik szeretnek.

Nem értem az embereket, hogy miért kell másokat támadni a véleménye miatt?”

 

Rengeteg támadást kaptam. De nem bántam meg, hogy meghoztam azt a döntést, hogy én ehhez a párthoz szeretnék tartozni, és bármiben igyekszem is segíteni.

Rengeteget buktam azzal, hogy felvállaltam azt, hogy szimpatizálok a Fidesszel. Elbuktam számos fellépést és szponzort.

Sőt azért, mert én a „Piros lett a paradicsom, nem sárga” című dalt elénekeltem az egyik fellépésemen egy hónappal ezelőtt, a főszponzorom fölmondott nekem.

De engem nem érdekel, én ezt nem pénzért, hanem szívből csinálom.

Én szeretnék ehhez a párthoz tartozni!”

 

Szívből léptem be ebbe a pártba, és szívből fogom képviselni halálom órájáig ezt a pártot.

 

888.hu: Hogy viseled ezeket a kritikákat?

Gáspár Győző: Nem érdekelnek! Egy dolog érdekel: április 3-án vasárnap este győzzünk! Márpedig ez így lesz!

 

888.hu: Számodra mi a legnagyobb tétje ennek a választásnak?

Gáspár Győző: Szerintem a békéről szól ez az egész. Azokat a mélyszegénységben élő roma származású embereket, akik még soha nem vettek részt választáson, őket meg tudtam őket győzni az érveimmel, hogy miért menjenek el szavazni.

Tök jó volt ezt követően lefeküdni, annyira örülök ennek!”

 

Az a igazság, hogy engem az ország egy showman-nek ismert meg, melyet még a műsor kedvéért kellett eljátszanom, de ebből már szeretnék kitörni. Nagyon boldog vagyok, hogy a Békemeneten is jelen lehettem, és segíthetem vidéken is a Fidesz munkáját. Régóta vagyok már közszereplő, de ezt a négy hetet nem adnám oda semmiért! Jól érzem magam a bőrömben. Támadjanak, gyűlöljenek, köpködjenek, de én tudom, hogy a Békemeneten mennyi pozitív dolgot kaptam!

 

888.hu: Hogyan fogadtak kint a Békemeneten?

Gáspár Győző: Félelemmel mentem oda, de amikor vége lett a Békemenetnek elkezdtek simogatni az embereknek, és szerettek, és gratuláltak, hogy jó helyen vagyok! Olyan boldogan mentem haza, az a napon, mert nagyon felemelő volt együtt vonulni a békét kívánó tömeggel. Mindenki meglepődött rajta, hogy ott voltam, pedig nekem csak annyi volt a célom, hogy a békét hirdessem.

MTI/Balogh Zoltán

 

888.hu: A választás mellett lesz gyermekvédelmi népszavazás is. Mi a véleményed erről?

Gáspár Győző: Kifejtettem több helyen is a cigányoknak, hogy „az anya az anya, az apa meg maradjon apa, a gyerekeket meg hagyják békén”. A cigányoknál ez nyilvánvaló, a szexualitás tabutéma és nagyon fura ez az egész számukra. Beszélgettem egy 78 éves cigányemberrel, aki nagyon aranyosan mondta nekem:

Győző, az én apám meg az én anyám korában ilyen nem volt, hogy a fiúból lány lesz, a lányból pedig fiú! Hát ez most lett trendi.”

 

Jó volt velük ezt megbeszélni.

 

888.hu: Mi a véleményed a baloldal mostani, háborús időszakban tanúsított viselkedéséről?

Gáspár Győző: Egyszerűen szóhoz se jutok! Nem szabad ennyire felkészületlennek lenni! Amikor az elmúlt 23 évben felmentem a színpadra vagy elmentem egy műsorba, akkor előtte mindig felkészültem. Nem mondom a vidékiekre, hogy ők reggelre már részegek. Meg ha elmegyek például Szolnokra, akkor nem mondom ott hogy „üdv Nyíregyháza”.

 

888.hu: Mit gondolsz, hogyan fog végződni vasárnap a választás?

Gáspár Győző: Nincs mit ezen gondolkodni, azt tudom, hogy vasárnap este a miniszterelnök úr újra el fogja mondani a 4 évvel ezelőtti mondatát: „Tisztelt hölgyeim és uraim! Győztünk!” Most is ezt várom, ez nem is lehet kérdés! Nem nyerhet a Márki-Zay Péter, mert akkor jövőhéten már háborúba kell menni katonának minden fiatalnak, amikor pedig már elindultunk a háborúba, akkor majd visszahív minket, hogy „jaj, mégse így gondoltam”. Felkészületlen brigád, nagy öngólt rúgtak maguknak! Nézem Márki-Zay kampányait, és nem értem hogy Péterfi Judit hogyan készítette fel őt? Meg nem tudja, hogy hány gyereke van? Részegek meg buták vagyunk mi, vidékiek? Ezt hogy?

Vasárnap nagyon fogok örülni a sikernek, hogy Magyarország előre megy, nem hátra!

888.hu: A cigányság körében hogyan vélekednek Márki-Zay ezen kijelentéseiről?

Gáspár Győző: Azt látom, hogy a cigányok nem szeretik Márki-Zayt. Akikkel én beszéltem, ott 100 cigányból 98 velünk van! Ő valamiért ellenszenves nekik, hála Istennek! A cigányember ugyanis azt várja, hogy amikor bekapcsolja a TV-t, ott azt mondják neki:

Hölgyeim és Uraim! Itt a háború, de Magyarország megpróbálja elkerülni a háborút, hogy mindenki boldogan éljen.”

 

Márki-Zay azonban megfélemlíti az embereket.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére