Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Illés Boglárka a Niedermüller-ügyről a 888-nak: „magyar politikus ilyet nem mondhat”

888.hu

2020.01.30. 16:48

Közvetlenül a tüntetés előtt értük utol a Fidelitas elnökét.

888.hu: Fehér, keresztény, heteroszexuális, fiatal nőként téged hogyan érintenek a DK-s politikus mondatai?

Illés: Személyemben is sértve érzem magam, de van egy ettől fontosabb szempont: magyar politikus ilyet nem mondhat. Erre még nem is volt példa korábban, Niedermüller kijelentései nyíltan gyűlöletkeltők és négy védett tulajdonságát sértik meg a magyar embereknek. A kérdés az, hogy városvezetőként mit várhatunk egy ilyen embertől holnap, mire számíthatunk holnapután? Mit fog mondani egy fehér, keresztény, heteroszexuális apának vagy anyjának, ha az önkormányzathoz fordul. Ezeken a mondatokon nem lehet túllépni.

888.hu: Lesz következmény?

Illés: Kell, hogy legyen. A bocsánatkérés nem elég. Azt üzenem Niedermüller Péternek: távoznia kell a közéletből, le kell mondania megbízatásáról!

888.hu: Mennyiben árulkodik az ügy az ellenzék morális állapotáról?

Illés: Ezek Niedermüller Péter kijelentései. Ezeket a szavakat ő mondta. De többen is ott ültek a tévéstúdióban. Nem igazították ki, nem szólították fel bocsánatkérésre, sőt kiegészítették a mondandóját. Jó néhány nap eltelt azóta, de nem halljuk az elhatárolódó szavakat. Szerecsenmosdatás zajlik. Tisztára akarják mosni a szennyest. Azért kerül sor a tüntetésre is, mert muszáj, hogy legyen következmény.

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére