Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagy Feró: „Várom a Fidesz-kétharmadot!”

888.hu

2022.04.02. 12:00

Vasárnap választ az ország. A jövőnk a tét, nem csoda, hogy a 888.hu is beszáll a kampányba, és megszólaltat olyan ismert embereket, akik a voksolásra buzdítanak. S persze azt sem rejtik nagyon véka alá, hogy hová húzzák az ikszet. Az alábbiakban Nagy Feró nyilatkozott honlapunknak.

 

 

888.hu: A közvélemény-kutatások egyértelműen Fidesz győzelmet jósolnak, ennek tudatában mennyire lehet biztos a győzelemben a jobboldal?

Nagy Feró: Semennyire, mert a másik oldal – tetszik, nem tetszik – minden aljasságra képes, hogy maga felé billentse a mérleg nyelvét. S a napokban láthattuk, az internetes világot felhasználva próbálnak előnyökhöz jutni. Nincs mese, szólni kell a nagypapának, nagymamának, hogy menjen el szavazni. Ráadásul, ők aztán igazán tudják, hová kell húzni az ikszet.

 

888.hu: A számára gyászos adatok ellenére mégis a Fidesz legyőzését vizionálja az ellenzék.

Nagy Feró: Megteheti, de arra azért megkérném a voksolókat, hogy mielőtt bemennek a fülkébe, hasonlítsák össze Orbán Viktort bármelyik kihívójával. Mármint az igazi ellenfelével, mert Márki-Zay Péter olyan, mintha mi találtuk volna ki saját magunknak.

 

888.hu: Jelentősen gyarapodott az első szavazók száma, hogyan lehet rávenni az a politikusnak gondolt fiatalokat arra, hogy éljenek állampolgári jogukkal?

Nagy Feró: Sajnos a liberális oldal hamarabb ébredt a tekintetben, hogy korán megnyerjék maguknak a fiatalokat. Azonban meggyőződésem, hogy körükben is egyre népszerűbb a magyar nemzeti érdek. Régen, a Szovjetunió fennállásának idején, ugye képtelenség volt más hangon „énekelni” a kórusban. Most az Európai Unió tagjai vagyunk, de azért hallathatjuk a saját hangunkat, és hallatni is kell, mert ezt diktálja a nemzeti érdek. A megmaradásunkról van szó.

 

888.hu: Mennyiben más a tétje a most vasárnapi választásnak, mint a korábbi voksolásoknak?

Nagy Feró: A megmaradásunkról van szó. A négy évvel ezelőtti is fontos volt, de a háború miatt megnőtt a tét. Most arról van szó, hogy a jobboldal minden áron ki akar maradi abból a konfliktusból, amihez semmi közünk nincs, míg az ellenzék egyetlen szó nélkül képviselné mások érdekeit. Természetes, hogy segítséget nyújtunk a menekülőknek, fél milliónyian jöttek át hozzánk, pedig az elmúlt néhány évben nem voltak mindig barátságosak velünk szemben az ukrán szomszédok.

 

888.hu: Mennyiben hihető az ellenzéki miniszterelnök-jelöltjének „szeretetország” kampánya?

Nagy Feró: Na ne vicceljünk! A baloldal soha nem foglalkozott mással, mint a hatalom megszerzésével, s az eszközökben sem nagyon válogatott. Soha sem gondolkodott nemzetben. Jó példa erre a balra átigazolt Jobbik, amely néhány képviselőt bejuttat a Parlamentbe és nekik ennyi elég is. Sokkal többet nem is igazán akar.

 

888.hu: Nem csinál titkot, melyik oldalon áll, mit tanácsolna a hezitálóknak, bizonytalanoknak?

Nagy Feró: Szavazzanak a Fideszre! Mert nincs másik lehetőség. Ha lenne egy hasonlóan politizáló párt, egy Orbánhoz mérhető „hadvezér”, reálpolitikus, akkor azért elgondolkodnék, hová húzzam az ikszet. Most azonban egyértelmű a helyzet. Annak idején Horn Gyula azzal kampányolt, hogy nincs alternatíva, s többé-kevésbé igaza volt. Ráadásul, Horn egy Deák Ferenc volt a mai baloldali vezetőkhöz képest. Komcsinak komcsi volt, de a mondandójának volt fedezete. Most nincs más, csak a Fidesz.

 

888.hu: A vasárnapi program?

Nagy Feró: Egyértelmű, nem? Reggel nyolckor leadom a voksom, majd várom a kétharmados Fidesz győzelmet, hogy végre eltűnjenek a süllyesztőben a nemzeti gondolatok és érdekek sírásói!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

További jogi garanciák szükségesek a gyermekek védelmében

Család- és gyermekjogi, a társadalmi tanításokért felelősséget érző szervezetek szerint további jogi garanciák beépítése szükséges annak érdekében, hogy megvédhessék a gyermekeket az őket veszélyeztető jelenségektől.

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

New Yorkban egy tollvonással elintézték a magyar panaszt

Összekeverte a szezont a fazonnal hazánkkal kapcsolatban Linda Thomas-Greenfield, az Egyesült Államok ENSZ-nagykövete. A múlt hét végén New Yorkban az antiszemitizmus elleni globális erőfeszítésekről tartottak ülést. Ezen szólalt fel az amerikai diplomata, és beszédében egy svédországi antiszemita incidenst egyszerűen Budapestre helyezett át, és hiába tiltakozott a magyar delegáció és a külképviselet, csak annyira tellett a házigazdáktól, hogy elismerték a hibát, de nem adtak ki semmiféle bocsánatkérő nyilatkozatot.

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére