Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Nagy Feró: „Várom a Fidesz-kétharmadot!”

888.hu

2022.04.02. 12:00

Vasárnap választ az ország. A jövőnk a tét, nem csoda, hogy a 888.hu is beszáll a kampányba, és megszólaltat olyan ismert embereket, akik a voksolásra buzdítanak. S persze azt sem rejtik nagyon véka alá, hogy hová húzzák az ikszet. Az alábbiakban Nagy Feró nyilatkozott honlapunknak.

 

 

888.hu: A közvélemény-kutatások egyértelműen Fidesz győzelmet jósolnak, ennek tudatában mennyire lehet biztos a győzelemben a jobboldal?

Nagy Feró: Semennyire, mert a másik oldal – tetszik, nem tetszik – minden aljasságra képes, hogy maga felé billentse a mérleg nyelvét. S a napokban láthattuk, az internetes világot felhasználva próbálnak előnyökhöz jutni. Nincs mese, szólni kell a nagypapának, nagymamának, hogy menjen el szavazni. Ráadásul, ők aztán igazán tudják, hová kell húzni az ikszet.

 

888.hu: A számára gyászos adatok ellenére mégis a Fidesz legyőzését vizionálja az ellenzék.

Nagy Feró: Megteheti, de arra azért megkérném a voksolókat, hogy mielőtt bemennek a fülkébe, hasonlítsák össze Orbán Viktort bármelyik kihívójával. Mármint az igazi ellenfelével, mert Márki-Zay Péter olyan, mintha mi találtuk volna ki saját magunknak.

 

888.hu: Jelentősen gyarapodott az első szavazók száma, hogyan lehet rávenni az a politikusnak gondolt fiatalokat arra, hogy éljenek állampolgári jogukkal?

Nagy Feró: Sajnos a liberális oldal hamarabb ébredt a tekintetben, hogy korán megnyerjék maguknak a fiatalokat. Azonban meggyőződésem, hogy körükben is egyre népszerűbb a magyar nemzeti érdek. Régen, a Szovjetunió fennállásának idején, ugye képtelenség volt más hangon „énekelni” a kórusban. Most az Európai Unió tagjai vagyunk, de azért hallathatjuk a saját hangunkat, és hallatni is kell, mert ezt diktálja a nemzeti érdek. A megmaradásunkról van szó.

 

888.hu: Mennyiben más a tétje a most vasárnapi választásnak, mint a korábbi voksolásoknak?

Nagy Feró: A megmaradásunkról van szó. A négy évvel ezelőtti is fontos volt, de a háború miatt megnőtt a tét. Most arról van szó, hogy a jobboldal minden áron ki akar maradi abból a konfliktusból, amihez semmi közünk nincs, míg az ellenzék egyetlen szó nélkül képviselné mások érdekeit. Természetes, hogy segítséget nyújtunk a menekülőknek, fél milliónyian jöttek át hozzánk, pedig az elmúlt néhány évben nem voltak mindig barátságosak velünk szemben az ukrán szomszédok.

 

888.hu: Mennyiben hihető az ellenzéki miniszterelnök-jelöltjének „szeretetország” kampánya?

Nagy Feró: Na ne vicceljünk! A baloldal soha nem foglalkozott mással, mint a hatalom megszerzésével, s az eszközökben sem nagyon válogatott. Soha sem gondolkodott nemzetben. Jó példa erre a balra átigazolt Jobbik, amely néhány képviselőt bejuttat a Parlamentbe és nekik ennyi elég is. Sokkal többet nem is igazán akar.

 

888.hu: Nem csinál titkot, melyik oldalon áll, mit tanácsolna a hezitálóknak, bizonytalanoknak?

Nagy Feró: Szavazzanak a Fideszre! Mert nincs másik lehetőség. Ha lenne egy hasonlóan politizáló párt, egy Orbánhoz mérhető „hadvezér”, reálpolitikus, akkor azért elgondolkodnék, hová húzzam az ikszet. Most azonban egyértelmű a helyzet. Annak idején Horn Gyula azzal kampányolt, hogy nincs alternatíva, s többé-kevésbé igaza volt. Ráadásul, Horn egy Deák Ferenc volt a mai baloldali vezetőkhöz képest. Komcsinak komcsi volt, de a mondandójának volt fedezete. Most nincs más, csak a Fidesz.

 

888.hu: A vasárnapi program?

Nagy Feró: Egyértelmű, nem? Reggel nyolckor leadom a voksom, majd várom a kétharmados Fidesz győzelmet, hogy végre eltűnjenek a süllyesztőben a nemzeti gondolatok és érdekek sírásói!

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére