Ugrás a tartalomhoz
" Mi vagyunk Soros ellenzéke”
#ez történik
#Orbán Viktor
#belföld
#bevándorlás
#Soros György
#külföld
#fehér férfi
#demográfia
#sport
#Brüsszel
#vélemény
#tudomány
#terrorizmus
#egyetemimetoo

Jó sok pénzért, egy Soros-szervezettel karöltve akadályoznák meg a migránsok kitoloncolását

888.hu

2022.09.30. 18:40

Nincs hálózat.

 

A Biden-kormányzat összességében 41,3 millió dolláros szövetségi szerződéseket kötött a progresszív baloldali Vera Institute of Justice-hoz közel álló érdekvédelmi csoporttal, amely az illegális bevándorlóknak segít az Egyesült Államokból való kitoloncolás elleni küzdelemben.

Az Acacia Center for Justice – egy washingtoni székhelyű nonprofit szervezet, amely a Vera Institute of Justice és a Capital Area Immigrants' Rights Coalition együttműködésével jött létre – hat szerződést kapott az Igazságügyi Minisztériumtól jogi szolgáltatások nyújtására szeptember 1-től kezdődően, a kormányzati feljegyzések szerint.

A Vera Institute of Justice több milliós támogatást kapott Soros György nemzetközi tőzsdespekuláns Nyílt Társadalom Alapítványától (OSF).

 

A honlap adatai szerint az elmúlt években a szervezet több mint 10,7 millió Soros-dollárt tudott beszerezni.

 

Az Acacia Center for Justice honlapján azt írja, hogy küldetése „a Vera által az elmúlt húsz évben végzett munka kiterjesztése a jogi támogatás és képviselet biztosítása terén a kitoloncolás előtt álló bevándorlók számára a bevándorlókat országszerte kiszolgáló jogi szolgáltatók nemzeti hálózatainak fejlesztése, koordinálása és irányítása révén”.

Emellett az Acacia szerint céljai közé tartozik „a bevándorlók jogi szolgáltatásait és védelmi hálózatait támogatni, hogy kivételes jogi szolgáltatásokat nyújthassanak a bevándorlóknak, és kiállni e programok és a bevándorlóknak az igazságszolgáltatáshoz, a méltányossághoz és a szabadsághoz való hozzáférés biztosításához elengedhetetlen infrastruktúra kiterjesztése mellett”.

 

EZEK IS ÉRDEKELHETNEK

OLVASTAD MÁR?

MÉG TÖBBET SZERETNÉK
Vissza az oldal tetejére